Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Στο πλευρό Ζαχαριά ο γνωστός επιχειρηματίας Χαράλαμπος Ευθυμίου

Στο πλευρό του υποψήφιου Δήμαρχου Πάργας, Νίκου Ζαχαριά, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα βρίσκεται ο γνωστός επιχειρηματίας Χαράλαμπος Ευθυμίου, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού και του εμπορίου στην Πάργα.

Ο Χαράλαμπος θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να συνεργαστεί με τον Δήμαρχο του δήμου Πάργας Νικόλαο Ζαχαριά με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια, με όραμα για ένα καλύτερο αύριο στον ευλογημένο τόπο μας τους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε. Προτείνει την ίδρυση Δημοτικής Βιβλιοθήκης για όλους τους ανθρώπους, νέους και ηλικιωμένους , που θέλουν να αναζητήσουν περισσότερη γνώση.

Επιπλέον, προτείνει την αξιοποίηση χώρων για δημιουργική απασχόληση παιδιών και εφήβων στον ελεύθερο χρόνο τους. Δηλώνει, επίσης, ότι θα ωφελούσε η κατασκευή παιδικής χαράς και πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής για την ψυχαγωγία των παιδιών μας και την εκπαίδευσή τους στην ορθή οδηγική συμπεριφορά.

Θέλει να συνεισφέρει στην ανάπτυξη θαλάσσιων δραστηριοτήτων με τελευταίας γενιάς σκάφη, όπως και στην οργάνωση πεζοποριών – εκδρομών off road από τις οποίες θα επωφελούνται και κάτοικοι παραμεθόριων χωριών. Όραμά του είναι επίσης η ανάδειξη του Αχέροντα από την Αμμουδιά έως το Καστρί, ώστε να αναδειχθούν και εκεί δραστηριότητες στο ποτάμι και να δημιουργηθούν προοπτικές εξέλιξης υπαρχόντων και νέων επιχειρήσεων, καθώς και η αξιοποίηση του ποταμού της Χόχλας και της Κηφισιάς.

Δήλωσε, ακόμη, ότι είναι σημαντικό να τοποθετηθούν μειωτές ταχύτητας (σαμαράκια) σε επικίνδυνα σημεία της ευρύτερης περιοχής, όπως για παράδειγμα στην περιοχή του Βουβοπόταμου όπου τα καφενεία βρίσκονται πολύ κοντά στο δρόμο, και να φωτιστούν δρόμοι μεγάλης κινητικότητας για την αποφυγή ατυχημάτων.

Εξίσου σημαντικό για τον ίδιο είναι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του χώρου στάθμευσης σε Καναλάκι, Πάργα, Λούτσα και όπου αλλού χρειάζεται. Η αξιοποίηση του κέντρου της Πάργας για καλύτερο εμπορικό αποτέλεσμα, η χάραξη δρόμων στη Λούτσα, καθώς και η ανάδειξη και περιποίηση αρχαιολογικών σημείων, που θα οδηγήσουν στην αύξηση της επισκεψιμότητάς τους είναι μερικές ακόμη προτάσεις του.

Τέλος, επισήμανε: «μέσα από τη στήριξη και την ενεργή σύμπραξή σας θα καταφέρουμε με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νίκο Ζαχαριά να υλοποιήσουμε το όραμά μας για έναν τόπο που θα χαιρόμαστε να ζούμε.»