Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Η υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη στην Παραμυθιά και Ηγουμενίτσα

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δώρα Αυγέρη βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Παραμυθιά. Κατά την επίσκεψη της πήγε στο δημαρχείο και συνομίλησε με τον δήμαρχο Σουλίου Θανάση Ντάνη. Ο δήμαρχος την υποδέχθηκε έξω από το γραφείο του και στην χειραψία η κ. Αυγέρη έκανε έναν δήθεν μορφασμό πόνου από την “δυνατή” χειραψία λέγοντας ότι “με τέτοια χειραψία έχω σίγουρη την ψήφο”!

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα του τόπου ενώ η υποψήφια ευρωβουλευτής σημείωσε ότι το πρόβλημα είναι όλη η δομή του συστήματος που είναι συγκεντρωτικό και ευνοεί λίγους και αρεστούς στο Μαξίμου.

Στην συνέχεια περπάτησε στην πόλη με την συνοδεία μελών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και συνομίλησε με πολίτες και πριν αποχωρήσει πήγε στο μνημείο των 40 εκτελεσθέντων Προκρίτων και κατέθεσε ένα γαρύφαλλο.

Σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα των εκλογών και κάλεσε και τους νέους να ψηφίσουν.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την επίσκεψη της στην Παραμυθιά αλλά και όλη την δήλωση της:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Η Δώρα Αυγέρη στην Ηγουμενίτσα

Ανακοίνωση δήμου Ηγουμενίτσας

Το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας επισκέφτηκε σήμερα στα πλαίσια της προεκλογικής της περιοδείας ενόψει των Ευρωεκλογών η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κα Δώρα Αυγέρη και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας. 

Σε μια ουσιαστική συζήτηση αναλύθηκαν σημαντικά ζητήματα της πόλης όπως το κυκλοφοριακό, οι νέες συνθήκες που έχουν προκύψει από την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του λιμανιού και οι αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση από την κατάργηση των νομικών προσώπων, τις αυξημένες αρμοδιότητες χωρίς την αντίστοιχη αύξηση πόρων και τις επικείμενες αλλαγές στις Δημόσιες Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης.  

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επικείμενες Ευρωεκλογές ενώ με τη σειρά της η κα Αυγέρη αντευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.