Τα podcast του Μικρού Φωκίωνα

Το τέταρτο δημοσιότητας του Μικρού Φωκίωνα

Επεισόδιο 1 (15-1-23)

Σάτιρα σε γεγονότα της εβδομάδας 8-1-23 με 14-1-23. Η κηδεία του τέως, οι απευθείας αναθέσεις, η greek mafia, πως φωνάζει ο λαός τους πολιτικούς που κυβέρνησαν. Το πρώτο επεισόδιο με τα λάθη του, τις ελλείψεις του μα με την διάθεση να γινόμαστε κάθε φορά και καλύτεροι. Καλή ακρόαση!!!

Επεισόδιο 2 (22-1-23)

Οικονόμου, ακρίβεια, παρακολουθήσεις…. από όλα είχε και αυτή η εβδομάδα. Πολιτική σάτιρα….. 

Εκτακτο επεισόδιο για την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση

Επεισόδιο 3 (29-1-23)

Επεισόδιο 4 (5-2-23)

Επεισόδιο 5 (12-2-23)

Επεισόδιο 6 (19-2-23)

Επεισόδιο 7 (13-3-23)

Επεισόδιο 8 (19-3-23) – καλεσμένος ο Θανάσης Μιχαηλίδης

Επεισόδιο 9 (26-3-23)

Ποιο είναι το μυστικό του βουλευτή Γιόγιακα και της κυβέρνησης για την Ηγουμενίτσα;

Γιατί ζητάει ο πρωθυπουργός να βάλουμε πλάτη;

Ο Πολάκης πήγε στην ΝΔ;

Επεισόδιο 10 (2-4-2023)

Η αριθμητική του Άδωνη, η διάθεση της ΝΔ να μην σχηματίσει κυβέρνηση, το ακαταδίωκτο και η παρακολούθηση Ανδρουλάκη ως προσωπικό ζήτημα

Επεισόδιο 11 (9-4-2023)

Τι κοινό έχει η Νεφέλη Μεγκ και ο Κυριάκος; Τελικά τα 200 ευρώ είναι αρκετά για να επιβιώνουμε; Μπορούμε να αγοράσουμε και αρνάκι Πόρσε; Και έρχεται το χαμόγελο pass!!!

Επεισόδιο 12 (23-4-2023): Ένας πρωθυπουργός που γεννήθηκε 50 ετών και δεν ξέρει αν έκλαψε

Το τέταρτο δημοσιότητας του Μικρού Φωκίωνα. Παρεξηγήσαμε τον πρωθυπουργό όταν έλεγε ότι 6 μηνών ήταν πολιτικός εξόριστος καθώς όταν γεννήθηκε ήταν ήδη 50 ετών. Ο ίδιος δεν ξέρει αν έκλαψε για το δυστύχημα στα Τέμπη και εμείς ξέρουμε γιατί δεν ξέρει!!!! Όσο για το pretador…. ο Κουμουτσάκος λέει έμμεσα ασόβαρο τον Βαρβιτσιώτη….

Και άλλα πολλά!

Καλή ακρόαση, κοινοποιήστε το αν σας άρεσε!!!! και αν δεν σας άρεσε πάλι κοινοποιήστε το!!!

Επεισόδιο 14 (8-5-2023): Το debate σε στενό οικογενειακό κύκλο, οι υποσχέσεις και το τριήμερο που ονειρεύεται ο Κυριάκος

Το τέταρτο δημοσιότητας του Μικρού Φωκίωνα σε προεκλογικούς ρυθμούς με τις υποσχέσεις που φέρνουν μνημόνια ή τσιχάτ, για το debate με τους συγγενείς του Κυριάκου και τα ντολμαδάκια της Μαρέβα, και με τις υποσχέσεις του 2019 που επαναλαμβάνονται και το 2023!!! Ακούτε και κοινοποιείτε!!!

Επεισόδιο 15 (15-5-2023):  Το σκάνδαλο των υποκλοπών και η διαχείριση της μιζέριας

Η παραδοχή του σκανδάλου υποκλοπών, οι σκληρές ερωτήσεις στον Μητσοτάκη στην διακαναλική, το νέο κόμμα στην πολιτική σκηνή το ΠΑΣΟΚ, τα προεκλογικά αλλά και διαχρονικά ψέματα.

Ακούστε το Τέταρτο Δημοσιότητας του Μικρού Φωκίωνα, που αυτή τη φορά κρατάει κάνα 20λεπτο και φυσικά διαδώστε το!!!

Επεισόδιο 16 (19-5-2023): Έκτακτο: Εργαλειοποίηση της προπαγάνδας και η φασαρία στο σπίτι του Καραμανλή

Το τέταρτο δημοσιότητας του Μικρού Φωκίωνα: Πως όλα τα πετσωμένα ΜΜΕ έκαναν αγώνα για να μας πείσουν ότι αυτό που ακούσαμε δεν το ακούσαμε και αυτό που διαβάσαμε δεν το διαβάσαμε. Επίσης η φασαρία που έκαναν έξω από το γραφείο του Καραμανλή στις Σέρρες και τον ενόχλησαν τον καημένο…. Έκτακτο επεισόδιο, μια ανάσα πριν ανοίξουν οι κάλπες

Επεισόδιο 17 (23-05-2023): Μετεκλογικές σκέψεις του Μικρού Φωκίωνα

Εκλογές με απρόσμενο αποτέλεσμα. Μήπως έβαλε ο Κυριάκος μέσο τον Βελόπουλο και πολλαπλασίασε ο Ιησούς τους ψηφοφόρους του; Ακούστε το εκλογικό αποτέλεσμα από την ματιά του Μικρού Φωκίωνα!!!

Επεισόδιο 18 (29/5/2023): Ψηφίσαμε την σταθερότητα στην μιζέρια και τα pass

Σεμνά και ταπεινά πάει η ΝΔ και ο Κυριάκος, και, σεμνα και ταπεινά μας λέει ότι δεν χρειάζεται debate γιατι ξέρουμε τον πρωθυπουργό. Σιγά μην κάνουμε και διάλογο. Και εμείς ψηφίσαμε σταθερότητα στην μιζέρια!!! Ακούστε το Τέταρτο Δημοσιότητας του Μικρού Φωκίωνα!!!

Επεισόδιο 19 (5/6/23): Οι μεγαλομέτοχοι στην ΕΒΓΑ της γειτονιάς ψηφίζουν ΝΔ

Μπορεί 7 στους 10 να έχουν λιγότερο απο 1000 ευρώ στην τράπεζα, μπορεί μόνο το 1,4% να έχει ακίνητη περιουσία πάνω από 500 χιλιάρικα, αλλά οι πολίτες ανησυχούν μήπως φορολογηθούν τα μερίσματα πάνω των 100 χιλιάδων ή η μεταβίβαση ακινήτων του ενός εκατομμυρίου και πάνω!!! Και η προπαγάνδα την φορολόγηση των εταιριών ενέργειας και πετρελαίων που έχουν βγάλει ένα σκασμό λεφτά την μεταφράζει σε φορολόγηση επιχειρήσεων, έτσι γενικά και αόριστα.

Επεισόδιο 20 (12-6-23): Οι απειλές της Μπακογιάννη και το κόστος της ελπίδας

Η Ντόρα απειλεί στην Ροδόπη, τάζει ρουσφέτια, κάνει ότι μπορεί για το κόμμα! Την ίδια ώρα ο Πνευματικός θέλει υγεία Αμερικής όπου οι ασθενείς θα πεθαίνουν στον δρόμο, ενώ απρόσμενα κέρδη πέφτουν από τον ουρανό απευθείας στην τσέπη του Βαρδινογιάννη! Ακούστε το podcast του Μικρού Φωκίωνα!!!

Επεισόδιο 21 (19-6-23): Σχόλιο για το ναυάγιο

Ένα σχόλιο πάνω στο τραγικό δυστύχημα στα ανοιχτά της Πύλου με εκατοντάδες νεκρούς ανθρώπους, δεν ξέρουμε καν τον ακριβή αριθμό των θυμάτων.

Επεισόδιο 22 (26-6-23): Ο Μικρός Φωκίων για το εκλογικό αποτέλεσμα – Καλώς ήρθατε στον Μεσαίωνα

Ένα σχόλιο του Μικρού Φωκίωνα, στο “Τέταρτο δημοσιότητας του Μικρού Φωκίωνα” για το αποτέλεσμα των εκλογών που έγιναν στις 25/6/2023…. Καλώς ήρθατε στον Μεσαίωνα

Επεισόδιο 23 (4-7-23): Ο λόγος που έφυγε ο Τσίπρας και ο κεντρώος Βελόπουλος

Στο Podcast του Μικρού Φωκίωνα “Το τέταρτο δημοσιότητας του Μικρού Φωκίωνα” ακούστε τον λόγο που ο Τσίπρας παραιτήθηκε, πως οι προεκλογικές υποσχέσεις της ΝΔ έγιναν απλές φιλοδοξίες, γιατί άφησε εκτός ο Ανδρουλάκης τον Καστανίδη, πως γίνεται να είναι κεντρώος ο Βελόπουλος…. και τελικά το συμπέρασμα είναι: αν σπέρνεις φόβο θερίζεις ακροδεξιά!!!

Επεισόδιο 24 (10-6-23): Μια νέα κυβέρνηση, η παλιά!!!

Επεισόδιο 25 (18-7-23): Δίνουμε κυριαρχία με αντάλλαγμα φθηνές διακοπές

Ενώ ακόμα και το καλάθι του Αδωνη εχει ακριβύνει κατά 72% και θα παρουμε και καλαθι pass ο Κυριάκος θεωρεί ότι η κυριαρχία είναι σχετική έννοια. Αλλά το σχέδιο του ειναι να γινουν τουρκικα τα νησια ωστε οι Ελληνες να μπορούν να κάνουν διακοπές εκεί φθηνά καθώς το ευρώ είναι σαφώς πιο ισχυρό νόμισμα από την τουρκική λιρα!

Αυτά και άλλα πολλά στο Τέταρτο δημοσιότητας του Μικρού Φωκίωνα

Επεισόδιο 26 (25-7-23): Ο Μητσοτάκης και τα κανάλια φροντίζουν για την ψυχική μας υγεία

Η εκκένωση των χωριών έχει ως στόχο να ανοίξει ο δρόμος να φτάσει η φωτιά στην θάλασσα και να σβήσει. Εντωμεταξύ μετά την τρίτη μέρα των πυρκαγιών τα κανάλια εκτός λίγων εξαιρέσεων δεν δείχνουν τις τεράστιες καταστροφές. Πιθανότατα είναι εντολή από Μαξίμου για να προστατευθούν οι πολίτες μην πάθουν κατάθλιψη. Φροντίζουν για την ψυχική μας υγεία.

Εντωμεταξύ ο νέος πρωθυπουργός είπε ότι θα αγοράσουμε πυροσβεστικά αεροπλάνα, δεν θα αγοράσει όπως ο προηγούμενος πρωθυπουργός που ήταν άχρηστος μόνο Ραφάλ

Επεισόδιο 27 (31-7-23): Η ευθύνη των δέντρων για τις πυρκαγιές

Και όμως η κυβέρνηση έκανε ότι μπορούσε για τις πυρκαγιές, έστειλε 112, τα δέντρα έχουν την ευθύνη για τις φωτιές. Επίσης ακούστε τι συνδέει τον αριθμό πυρκαγιών με την 111η πτέρυγα και το 112!!! Αποκαλυπτικό Τέταρτο Δημοσιότητας του Μικρού Φωκίωνα

Επεισόδιο 28 (7/8/23): Δεν υπάρχει ακρίβεια, υπάρχει τεμπελιά

Δεν χρειάζεται να παραπονιόμαστε με τις 16 ώρες εργασίας αφού ο Άδωνις δεν είπε ότι θα έχουμε και αλυσίδες στα πόδια. Μπορεί να διπλασιάστηκαν οι τιμές στα τρόφιμα αλλά άμα διπλασιάσουμε τις ώρες δουλειάς μια χαρά θα μπορούμε να αγοράζουμε τα ίδια προϊόντα όπως και πριν. Οπότε ας μην μιλάμε για ακρίβεια, αλλά, για τεμπελιά! Όσο για τον Κυριάκο, δίνει μια βδομάδα δωρεάν διακοπές σε όσους τουρίστες έφυγαν από την Ρόδο λόγω πυρκαγιών. Συναδελφική αλληλεγγύη λέγεται αυτό!

Επεισόδιο 29 (14/8/23): Διακριτική παρακολούθηση της ακρίβειας

Ο άλλος έκανε 1500 χλμ για να σκοτώσει έναν άνθρωπο που ούτε τον ήξερε ούτε θα τον γνώριζε ποτέ. Ο ανθρώπινος παραλογισμός. Η κυβέρνηση αυτά τα φαινόμενα θα τα αντιμετωπίσει με διακριτική παρακολούθηση και με το 112. Διακριτικά παρακολουθεί και την ακρίβεια. Πάλι το 112 θα μας ειδοποιεί να φεύγουμε πχ από τα πρατήρια καυσίμων γιατί υπάρχει κίνδυνος καρδιακής προσβολής. Ακόμα, θα γίνει αγορά τάμπλετ για τον στρατό, ενισχυμένα τάμπλετ με ενσωματωμένη μίζα.

Επεισόδιο 30 (21/8/23): Ο Άδωνις φροντίζει ώστε να μην έχουμε έξοδα ενοικίου και ενέργειας

Εργαζόμενοι μηδενικού ωραρίου, σε όσους εργοδότες θέλουμε έστω και για μία ώρα όταν μας χρειάζονται – ως 13 ώρες την ημέρα. Βάλε και τις μετακινήσεις θέλουμε ένα 20ωρο για εργασία. Μας μένουν 4 ωρίτσες, σιγά μην προλάβουμε να πάμε στο σπίτι μας. Κοιμόμαστε σε παγκάκι με σλίπινγκ μπαγκ και γλιτώνουμε και το ενοίκιο και το ρεύμα.

Την ίδια ώρα 112 κτελέχη της ΔΕΗ θα μοιραστούν 6,7 εκατομμύρια.

Ακούστε το podcast του Μικρού Φωκίωνα!!!