Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Πως κρίνουν οι δημότες τον υποψήφιο δήμαρχο Σουλίου, Θανάση Ντάνη

Πως κρίνουν οι δημότες τον υποψήφιο δήμαρχο Σουλίου, Θανάση Ντάνη

Ο Θανάσης Ντάνης, μπήκε σαν σίφουνας στην πολιτική ζωή του δήμου Σουλίου, όταν μόλις πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου. Ήταν ένα ξάφνιασμα στην τοπική κοινωνία η οποία είχε σχεδόν συμβιβαστεί ότι οι υποψηφιότητες για τον δήμο θα ήταν μόνο δύο, αυτή του ήδη δημάρχου Γιάννη Καραγιάννη και του Άκη Μπρέστα με την Λαϊκή Συσπείρωση κάτι που σήμαινε μια εύκολη επικράτηση του Γιάννη Καραγιάννη.

Το αρχικό ξάφνιασμα, που είχε θετικό πρόσημο καθώς έτσι θα λειτουργήσει πιο καλά η δημοκρατία, μεγάλωσε όχι πια από μια ανακοίνωση αλλά από την ίδια την παρουσία του Θανάση Ντάνη.

Μέσα σε λίγες μέρες, με μια ομαδική εργασία με τους συνεργάτες του, κατάφερε να «αλωνίσει» τον δήμο και να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών και με σχετική ευκολία να συμπορεύονται μαζί του υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι στις κοινότητες.

Πολλά φρέσκα στην πολιτική και καταξιωμένα επαγγελματικά και κοινωνικά πρόσωπα βρίσκονται ήδη στον συνδυασμό του δίνοντας ώθηση αλλαγής, καταρχήν στην νοοτροπία της τοπικής πολιτικής.

Όπως λένε πολλοί κάτοικοι ο Θανάσης Ντάνης, είναι ένας άνθρωπος με ήθος που θα ακούσει τα προβλήματα, ένας άνθρωπος που έχει όραμα για το αύριο του τόπου, που μπορεί να δώσει το διαφορετικό.

Από τις συζητήσεις δύο – τρία από τα στοιχεία που επισημαίνουν οι πολίτες είναι η θερμή του χειραψία, το καθαρό βλέμμα και…. Κάτι που φανερώνει την σεμνότητα και το ήθος, είναι ότι δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά ένα γεγονός που είχε πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Σε πανηγύρι σε χωριό του δήμου ένας συμπολίτης μας έπαθε καρδιακή προσβολή και ευτυχώς ήταν εκεί ο Θανάσης Ντάνης και κατάφερε να τον  σώσει.

Αυτή την αυτονόητη πράξη, ειδικά για έναν γιατρό, κάποιος άλλος θα επιχειρούσε να την εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά, ειδικά σε προεκλογική περίοδο.

Πλέον οι πολίτες περιμένουν, να ξεκινήσει η επίσημη προεκλογική περίοδος για να δουν να ξεδιπλώνεται το πρόγραμμα του για την αυριανή μέρα του δήμου Σουλίου.