Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Θανάσης Ντάνης για την συνάντηση με Εμπορικό Σύλλογο: ο Δήμος να γίνει συμπαραστάτης & όχι εμπόδιο για την αναπτυξιακή δυναμική

Δήλωση Θανάση Ντάνη

Τη Δευτέρα συναντηθήκαμε με τον Εμπορικό Σύλλογο Παραμυθιάς. Δεν ήταν μια «εθιμοτυπική» συνάντηση. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με ειλικρίνεια & να ακούσουμε «από πρώτο χέρι» την κατάσταση της τοπικής αγοράς.

Δυστυχώς, προβλήματα γνωστά, χρονίζουν, χωρίς να επιλύονται, υπονομεύοντας τη μεγάλη προσπάθεια των εμπόρων & των επαγγελματιών της περιοχής.

Ήρθε όμως η ώρα ο Δήμος να γίνει συμπαραστάτης & όχι εμπόδιο για την αναπτυξιακή δυναμική του τόπου μας & των ανθρώπων του. Ήρθε η ώρα να πούμε #ΝΑΙ_ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ_ΣΕΛΙΔΑ & ΜΑΖΙ να σχεδιάσουμε & να δώσουμε λύσεις σε άμεσα ζητήματα.

Ήρθε η ώρα εκεί που μέχρι τώρα βλέπαμε προβλήματα, να δούμε προοπτικές, & να βάλουμε τις βάσεις μακροπρόθεσμης αξιοποίησης των δυνατοτήτων της Παραμυθιάς.

Μετά την Παραμυθιά, συνεχίσαμε την περιοδεία μας με επισκέψεις σε Κρυσταλλοπηγή, Νεοχώρι & Νεράιδα. Κι εχθές, στα χωριά μας, αντικρύσαμε ότι & τις προηγούμενες ημέρες. Μαζική συμμετοχή & θερμή υποδοχή. Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του συνδυασμού μας ΝΑΙ_Γυρίζουμε Σελίδα είναι συγκινητική.

Μέρα με την ημέρα χτίζουμε ένα ΕΜΕΙΣ που τα επόμενα πέντε χρόνια, με σχέδιο, εργατικότητα & αποτελεσματικότητα θα πάει τον Δήμο μας ΜΠΡΟΣΤΑ. Εκεί που μπορεί, εκεί που μπορούμε & μας αξίζει.