Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Κατατέθηκε με 166 υποψήφιους το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Θανάση Ντάνη

Ανακοίνωση

Καταθέσαμε σήμερα το συνδυασμό μας, που εκπροσωπεί τη φρέσκια πνοή, την αλλαγή και τη δυναμική που χρειάζεται ο Δήμος Σουλίου. Με τη στήριξή σας, τον ενθουσιασμό σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες και ευημερία για τον τόπο μας.

Ο συνδυασμός μας, αποτελούμενος από 166 αξιόλογα άτομα, εκ των οποίων 48 στο κεντρικό μας ψηφοδέλτιο και 118 στα κοινοτικά συμβούλια, αντικατοπτρίζει το ευρύ φάσμα των εμπειριών, των γνώσεων και των προσδοκιών που ζουν στην καρδιά μας. Η πολυμορφία αυτή είναι η δύναμή μας και η βάση για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.

Με βαθιά πίστη στη δημοκρατία, στην αξιοκρατία και τον σεβασμό προς κάθε πολίτη, δεσμευόμαστε να εργαστούμε με αφοσίωση για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων μας. Η προτεραιότητά μας είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου που θα ευνοεί την εκπαίδευση, την καινοτομία, την αειφορία και την αλληλεγγύη.

Με βασικό μας στόχο να ακούμε τις φωνές σας και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας, σας καλούμε να μας στηρίξετε στις επερχόμενες εκλογές. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε μαζί σας, να ακούσουμε τις ιδέες σας και να καταρτίσουμε κοινές λύσεις για το μέλλον του ιστορικού Δήμου Σουλίου.

Με εκτίμηση,

Αθανάσιος Ντάνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου