Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Θανάσης Ντάνης στα εγκαίνια: ΝΑΙ Μπορούμε, και θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα! (βίντεο – φωτό)

Με παρουσία πλήθους, παλμό και συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών στελεχών της Θεσπρωτίας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Σουλίου Θανάση Ντάνη. Το κλίμα στην συγκέντρωση ήταν θετικό και αισιόδοξο για το εκλογικό αποτέλεσμα και την αλλαγή στον δήμο Σουλίόυ.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε μία σύντομη ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Θανάση Ντάνη, ο οποίος σε πολλά σημεία χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους και εν συνεχεία έγινε η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων αλλά και των υποψήφιων στα τοπικά ψηφοδέλτια.

Ο Θανάσης Ντάνης στην ομιλία του τόνισε ότι θα γίνει ένας καλός, όμορφος και τίμιος αγώνας για να Γυρίσουμε Σελίδα στον Τόπο μας, “πρέπει να γυρίσουμε σελίδα στον τόπο μας” τόνισε.

Επίσης τόνισε: είμαστε εδώ για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, αλλά και την υλοποίηση μεγάλων έργων. Δηλώνουμε παρόντες για να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που χρονίζουν στον τόπο μας. Ο δήμος μας έχει μεγάλες προοπτικές και συγκριτικά πλεονεκτήματα όπου με κατάλληλους χειρισμούς μπορεί να οδηγηθεί σε μία αναπτυξιακή προοπτική. Δεν θέλω, σημείωσε, να μηδενίσω το έργο προηγούμενων δημοτικών αρχών, απεναντίας όλοι προσπάθησαν από την δική τους σκοπιά, για το καλό του δήμου μας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά. Όμως χρειάζεται νέα ορμή, μια νέα δυναμική που να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες και νέες δυνατότητες στον δήμο μας.

ΝΑΙ Μπορούμε, και θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα!!!! Ο δήμος Σουλίου πρέπει να λειτουργήσει σε σύγχρονη βάση με οργανωμένο μοντέλο διοίκησης και αποτελεσματικής δράσης.

Τελειώνοντας σημείωσε: Γνωρίζω τι σημαίνει διοίκηση και έχω την βούληση και την ικανότητα να την ασκήσω αποτελεσματικά. Έχω ένα μαζί μου ένα συλλογικό πλαίσιο συνεργασίας, έμπειρους, καταξιωμένους, ικανούς και πάνω από όλα άφθαρτους συνεργάτες. Η κατάσταση που βρίσκεται ο δήμος μας δεν επιδέχεται καμία άλλη χαμένη ευκαιρία.

Στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο Θωμάς Πιτούλης, ο Άλκης Λάμπρου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Λάμπρος Γεωργόπουλος και άλλα πολιτικά στελέχη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλη την ομιλία και τα κυριότερα σημεία της εκδήλωσης:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ