Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Σύλλογος Γονέων με Τρία Παιδιά συναντήθηκε με οικογένειες στην Παραμυθιά

ΘΕΜΑ: «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 

               ΣΟΥΛΙΟΥ»

Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δ. Σ. κ. Βαρβέλη Άγγελο και τα μέλη του Δ. Σ. κ. Αλεξίου Γεώργιο και κ. Ντόκο Πέτρο, βρέθηκε στην Παραμυθιά του Δήμου Σουλίου όπου και συναντήθηκε με Τρίτεκνες οικογένειες.

Από τα μέλη του Δ. Σ. έγινε ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία και τις δράσεις του Συλλόγου μας, αναφέρθηκαν οι εκπτώσεις που έχουμε εξασφαλίσει σε τοπικά καταστήματα καθώς και οι εκπτώσεις σε γνωστές αλυσίδες Super Market, που έχουμε μέσω της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.

Ενημερώσαμε τις Τρίτεκνες οικογένειες σχετικά με την δράση της Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.) και μοιράσαμε έντυπο υλικό με τις θέσεις και τις διεκδικήσεις μας. Συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες και απαντήσαμε σε ερωτήματα που μας τέθηκαν.

Στην Συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής
Ανάπτυξης – Κοινωνικής Προστασίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Ντάγκας Γεώργιος με τον οποίο συζητήθηκαν προτάσεις μέσω των οποίων θα μπορούσε η Δημοτική Αρχή να βοηθήσει της Τρίτεκνες οικογένειες. Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον μια νέα συνάντηση στην οποία θα βρίσκεται και ο Δήμαρχος Σουλίου ώστε να συζητηθούν τα αιτήματά μας και οι προτάσεις της Δημοτικής Αρχής.

Τέλος πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Παραμυθιάς κ. Κώτση Νικόλαο, κατά την οποία τα μέλη του συλλόγου μας παρέδωσαν επιστολή μέσω της όποιας ζητάμε την παροχή εκπτώσεων στα μέλη του συλλόγου μας από τα καταστήματα – μέλη του εμπορικού συλλόγου Παραμυθιάς. 

                                                                               Τα μελη του Δ.Σ. 

                                                               του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά

                                                                             Νομού Θεσπρωτίας