Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος

Πρωταθλήτρια είναι η Ελλάδα στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία γίνεται ακόμα πιο ακριβή αν αναλογιστεί κανείς τους μισθούς στην Ελλάδα (την αγοραστική δύναμη) με αυτούς της ΕΕ.

Για το θέμα αυτό εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέροντας ότι «Ο κ. Μητσοτάκης πουλάει φούμαρα ενώ οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ ξεπερνούν τους μισθούς – Πάλι πρωταθλήτρια της ΕΕ η Ελλάδα στην τιμή του ρεύματος»

Χθες νοικοκυριά και επιχειρήσεις άρχισαν να παίρνουν νέους λογαριασμούς της ΔΕΗ που ξεπερνούν ακόμα και το μισθό τους και ο κ. Μητσοτάκης από τη Ρεβυθούσα πουλάει φούμαρα για τη διεθνή συγκυρία, μήπως και κρύψει τις εγκληματικές του ευθύνες για τη στήριξη της αισχροκέρδειας.

Την ώρα που η Ελλάδα για πολλοστή φορά είναι σήμερα πάλι πρωταθλήτρια στο πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη, με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την κοροϊδία.

Οι πολίτες έχουν καταλάβει: Μόνο η πολιτική αλλαγή και οι προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα μειώσουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Σύντομα θα στείλουν το λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη και τα golden boys του.