Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Γιάννης Καραγιάννης για την κατάθεση του ψηφοδελτίου

Δελτίο τύπου ΔΗΜοτικής Ομάδας Συνεργασίας!

Καταθέσαμε χθες τη σύνθεση του συνδυασμού ΔΗΜοτική Ομάδα Συνεργασίας (ΔΗΜ.Ο.Σ.) με απόλυτη ικανοποίηση και ιδιαίτερη χαρά για τη συμμετοχή όλων των συμπολιτών μας. Μια ομάδα που συνδυάζει την ανανέωση, τη γνώση και την εμπειρία. Άνθρωποι που αποφάσισαν να συμπορευτούν μαζί μου σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο δίκαιο αγώνα για το αύριο του Δήμου μας.

Ο συνδυασμός μας, αποτελείται από άτομα έμπειρα στη διαχείριση του Δήμου, που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στην παρούσα Δημοτική Αρχή. Παράλληλα όμως επενδύσαμε και στο «νέο». Πλησιάσαμε, συζητήσαμε και τελικά μας εμπιστεύτηκαν άνθρωποι νέοι στα κοινά, με διάθεση να συνεισφέρουν σημαντικά, με την κριτική ματιά του εξωτερικού παρατηρητή των δράσεων των προηγούμενων ετών. Μαζί μας συμπαρατάσσονται όμως και πολλοί νέοι σε ηλικία, οι νέοι μας, για να μας δείξουν το δρόμο προς το μέλλον που εκείνοι οραματίζονται και επιδιώκουν για τον τόπο. Τους ευχαριστώ λοιπόν, καθέναν ξεχωριστά και όλους σαν ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία από καρδιάς.

Το διάστημα του τελευταίου μηνός, λειτουργήσαμε χωρίς πολιτικές αγκυλώσεις, ακολουθώντας τη σύγχρονη επιταγή του κομματικού αποχρωματισμού των αυτοδιοικητικών εκλογών. Διεκδικήσαμε και μας προσφέρθηκε η συμμετοχή, γιατί πείσαμε με όλα όσα έχουμε μέχρι σήμερα πράξει, αλλά και όσα αποδεδειγμένα σχεδιάζουμε.

Δεν υπηρετήσαμε πολιτικές, υπηρετούμε και θα υπηρετούμε τους πολίτες. Δεν είδαμε και δεν βλέπουμε προβλήματα, βλέπουμε ευκαιρίες. Δεν αναλωθήκαμε σε μη ρεαλιστικές θεωρίες, απαντήσαμε με πράξεις. Δεν πιστέψαμε σε αριθμούς και ποσότητες, επενδύσαμε στις αξίες και το ήθος. Δεν εκμεταλλευτήκαμε ελπίδες, δεν πιέσαμε και δεν φορτίσαμε αναίτια συμπολίτες μας. Είχαμε και έχουμε καθαρό βλέμμα απέναντι σε όλους. Με το ίδιο βλέμμα, θα παρακολουθήσουμε και όσα χωρίς ίχνος έκπληξης πια, αναμένουμε να δούμε το επόμενο διάστημα.

Εύχομαι καλή επιτυχία και στους υποψηφίους των υπολοίπων συνδυασμών, καλό και δίκαιο αγώνα. Οφείλουμε να τεθούμε στην κρίση των συμπολιτών μας με σεβασμό στις αποφάσεις τους και με αξιοπρέπεια και εμπιστοσύνη στην κρίση τους. Μέχρι την 8η Οκτωβρίου λοιπόν, αλλά κυρίως μετά, ας δείξουμε τον πολιτικό πολιτισμό που αρμόζει εκτός των άλλων και στην ιστορική μας καταγωγή.

Εμένα με γνωρίζετε χρόνια τώρα. Ο ίδιος άνθρωπος πάντα, στον ίδιο τόπο, με τον ίδιο χαρακτήρα πριν και μετά τις εκλογές. Από σήμερα σας καλώ να ξανασυστηθείτε με τους «παλιούς» και να αγκαλιάσετε τους «νέους» που με πλαισιώνουν στην πορεία προς τις κάλπες. Είμαστε εδώ, όλοι μαζί, να συνεχίσουμε τον αγώνα για το αύριο του τόπου που τόσο αγαπάμε. Και σας θέλουμε όλους κοντά μας!