Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Από το ιστορικό Σούλι ξεκίνησε τον αγώνα του για τον Δήμο Σουλίου ο Θανάσης Ντάνης

Από το ιστορικό Σούλι ξεκίνησε τον αγώνα του για τον Δήμο Σουλίου ο Θανάσης Ντάνης .

Με κλιμάκιο υποψηφίων περιόδευσε στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Σουλίου.

Η περιοδεία ξεκίνησε από τους Κουκλιούς όπου παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία. Ο παλιός Ιερός ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου προσέλκυσε το ενδιαφέρον στον υποψήφιο Δήμαρχο, όπου οι κάτοικοι με ιδιαίτερη χαρά διηγήθηκαν την παλιά ιστορία της Εκκλησίας.

Η επίσκεψη συνεχίστηκε στην Φροσύνη όπου ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιωάννης Μπίνας υποδέχτηκε το κλιμάκιο του συνδυασμού και τον ξενάγησε στο κοινοτικό γραφείο και στο παλιό σχολείο.

Επόμενος σταθμός το Τσαγγάρι όπου έγινε ανταλλαγή απόψεων με τους συνδημότες.

Στον Αυλότοπο, αφού συνάντησε και συνομίλησε με τους κατοίκους, είδε άλυτα επί σειρά ετών προβλήματα του χωριού. Στον Αυλότοπο ήρθε και η είδηση της επικύρωσης του συνδυασμού από το πρωτοδικείο.

Μία αναμενόμενη εξέλιξη που έδωσε όμως το έναυσμα στον υποψήφιο Δήμαρχο να κατευθυνθεί στον ιστορικό χώρο του βουλευτηρίου του Σουλίου και να ξεκινήσει τον αγώνα του για τον Δήμο Σουλίου από εκεί.

Η κυριακάτικη περιήγηση στα χωριά του Δήμου και η επαφή με τους δημότες τελείωσε στους Μύλους Σουλίου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ναι Γυρίζουμε Σελίδα» Θανάσης Ντάνης και οι συνεργάτες του, υποψήφιοι Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι ήρθαν σε επαφή με τους συνδημότες, συνομίλησαν και αφουγκράστηκαν τα προβλήματα που τους ανέδειξαν και έδωσαν υπόσχεση ότι ο Δήμος Σουλίου στις 8 Οκτωβρίου Γυρίζει Σελίδα.