Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Αποκλειστικό: Μυστική συνάντηση Καραγιάννη – Κάτσιου -Τι αποφάσισαν

Μυστική συνάντηση είχαν ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νικόλα Κάτσιου. Η συνάντηση ήταν σε ανοιχτό χώρο για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό, αλλά σε σημείο που δεν ήταν ορατό σε πολίτες.

Η συνάντηση δεν κράτησε πολύ και είχε ως μοναδικό θέμα την πορεία του δήμου Σουλίου. Οι δύο άντρες σε πολύ καλό κλίμα αποφάσισαν κάτι πρωτοποριακό. Να συνεργαστούν, όχι απλά σε επίπεδο ψήφων, αλλά και σε επίπεδο διοίκησης.

Δηλαδή αποφάσισαν να συγκυβερνήσουν τον δήμο. Για να μην υπάρχουν διχόνοιες, την δημαρχία θα την έχουν εναλλάξ ανά μήνα. Τους μονούς μήνες ο Γιάννης Καραγιάννης και τους ζυγούς μήνες ο Νικόλας Κάτσιος.

Ο Γιάννης Καραγιάννης ενημέρωσε τον Νίκο Αθανασίου που τον στήριζε μέχρι σήμερα, ο οποίος επιφυλάχθηκε για να απαντήσει δημοσίως με δελτίο τύπου.

Για τον Απρίλιο χρέη δημάρχου θα κάνει ο Γιάννης Καραγιάννης ώστε να δοθεί ο χρόνος στον Νικόλα Κάτσιο να ενημερωθεί και προετοιμαστεί ώστε τον Ιούνιο να αναλάβει την δημαρχία.

Στα νέα δεδομένα αντέδρασαν οι άλλες παρατάξεις με τον Νίκο Γώγο να λέει “Σιγά το νέο, φαινόταν ότι εκεί πήγαινε η δουλειά”, ενώ ο Ηλίας Κουτσής σχολίασε “Αυτά είναι ενδοοικογενειακά θέματα του συστήματος και επί της ουσίας δεν θα αλλάξει τίποτα για τον λαό”

ΥΓ Εννοείται ότι είναι πρωταπριλιάτικο!!!