Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Η δήμαρχος Σουλίου για τις εκδηλώσεις του ολοκαυτώματος του Σουλίου

Η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση έκανε την παρακάτω δήλωση για την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων για το ολοκαύτωμα Σουλίου.

“Οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης σε ανάμνηση του ολοκαυτώματος του Σουλίου και της αυτοθυσίας του Καλόγηρου Σαμουήλ και των Σουλιωτών υπέρ της ελευθερίας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν στο να πραγματοποιηθούν με τη δέουσα λαμπρότητα και ειδικότερα, την Περιφέρεια Ηπείρου, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, την 8η Μεραρχία Πεζικού, το 628 Τ.Π. Φιλιατών, την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας, το ΑΤ Παραμυθιάς, το τμήμα τροχαίας Ηγουμενίτσας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηγουμενίτσας, το πυροσβεστικό κλιμάκιο Παραμυθιάς, το ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας, το ΚΥ Παραμυθιάς, τον Δήμο Ηγουμενίτσας την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Θεσπρωτίας, τον κ. Τσίτα Φώτιο, τον Σκοπευτικό Όμιλο Παραδοσιακών Όπλων Πατρών, τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Γλυκής – Ποταμιάς, τον Χορευτικό σύλλογο Μετσόβου, τον πολιτιστικό σύλλογο Νέας Σελευκειας, τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας, τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέας Σινώπης «Διογένης», τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Γραικοχωρίου Αγ. Δημήτριος, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καρβουναρίου, τους «Μερακλίδες» Άρτας, τον πολιτιστικό Σύλλογο Φιλιατών, τον κ. Γαλανόπουλο Χρήστο, τον κ. Γαλανόπουλο Κώστα και τους εθελοντές.

Τέλος να παροτρύνω όλους μας να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε πέρα από τα ευχολόγια να ζωντανέψει η ιστορική περιοχή και ολόκληρο το Σούλι τιμή στους προγόνους και προϋπόθεση επιβίωσης και ανάπτυξης”.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.