Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Διάκριση της ΘΕΑΤΟ στο φεστιβάλ Ορεστιάδας – συγχαρητήρια από την δήμαρχο Σουλίου

Διάκριση της ΘΕΑΤΟ στο φεστιβάλ Ορεστιάδας – συγχαρητήρια από την δήμαρχο Σουλίου

Με μια αξιόλογη παρουσία στο φεστιβάλ της Ορεστιάδας και έναν έπαινο ερμηνείας στην Μαρία Αναγνωστοπούλου επέστρεψε η ερασιτεχνική ομάδα θεάτρου, ΘΕΑΤΟ. Στην Ορεστιάδα παρουσίασαν το έργο  «Το διαμάντι και το κήτος ή ολόκληρος ο Μποστ σε μία ώρα» του Λ. Τσίπη.

Η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση έδωσε τα συγχαρητήρια της στην ΘΕΑΤΟ. Αναλυτικά η δήμαρχος ανέφερε για αυτήν την διάκριση: Με αφορμή την διάκριση σας, στο 17ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στη Νέα Ορεστιάδα Έβρου, ως Δήμαρχος Σουλίου και εκ μέρους της δημοτικής αρχής εκφράζω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια τόσο σε όλη την ομάδα και τα μέλη της ΘΕΑΤΟ, όσο και προσωπικά στην Μαρία για τις μοναδικές ερμηνείες που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η βράβευσή αυτή προβάλει τον τόπο μας. Να είστε πάντα καλά και να μας γεμίζετε περηφάνια και αισιοδοξία, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, χαρίζοντας στον τόπο μας διακρίσεις σύγχρονου πολιτισμού.

Η ομάδα στην σελίδα τους στο Facebook έγραψε:
Η μεγάλη αγάπη για το θέατρο μας οδήγησε στην Ορεστιάδα. Η απίστευτη εμπειρία με το θερμό κοινό και τους καταξιωμένους ηθοποιούς απέναντί μας δεν συγκρίνεται με τίποτα! .Το μεγάλο βραβείο είναι το ταξίδι μας και το γεγονός ότι ταξιδέψαμε μαζί μας την ψυχή μας ,την φωνή μας , τον τόπο μας και την θέλησή μας να πάμε ακόμα παραπέρα .Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή μα περισσότερο απ όλα το απίστευτα θερμό για τα σχόλιά του κοινό που μας είδε !!!

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.