Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Όλοι πλην ενός για να σωθεί η χερσαία ζώνη του λιμένα Ηγουμενίτσας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί το κλείσιμο της κεντρικής εισόδου του λιμανιού εσωτερικών δρομολογίων από τις 9 – 11 ως μια συμβολική πράξη για να μην παραχωρηθεί η χερσαία ζώνη στον ιδιώτη επενδυτή.

Η κυβέρνηση, κυρίως μέσω του κ. Πλακιωτάκη, έχει δώσει υποσχέσεις για μη παραχώρηση στον ιδιώτη των τμημάτων αυτών που δεν είναι απαραίτητα για την λειτουργεία του λιμανιού, αλλά, δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική παρέμβαση προς την υλοποίηση αυτών των υποσχέσεων. Και ο χρόνος περνάει με τον κίνδυνο να παραχωρηθούν τα πάντα στον όποιο επενδυτή να είναι τόσο ορατός που πλέον και οι φιλικά προσκείμενοι στην κυβέρνηση να προχωράν σε κινητοποιήσεις.

Έτσι το κάλεσμα των δημάρχων Ηγουμενίτσας και Φιλιατών βρήκε ανταπόκριση και στο λιμάνι βρέθηκαν πολιτικοί από όλες τις παρατάξεις καθώς και εκπρόσωποι φορέων. Ο μόνος που έλειπε (για δουλειές;) ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας.

Ήταν λοιπόν εκεί ο έτερος βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, οι αντιπεριφερειάρχες Θωμάς Πιτούλης και Άλκης Λάμπρου, η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση, ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αλέκος Πάσχος, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Θωμάς Δημητρίου, κ.α.

Φωτογραφίες ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ