Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Συναυλία της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου – Η Θεραπεία του Πόνου είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ – Η Παρηγορική Φροντίδα είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ

όποιος πονά και δεν το φανερώνει
κάνει τον πόνο άρχοντα

Θ. Παπακωνσταντίνου

Μεγάλη, ανοιχτή, συναυλία της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και το εξαιρετικό μουσικό του σχήμα, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 9:00μμ, στο θέατρο ΕΗΜ – ΦΡΟΝΤΖΟΥ των Ιωαννίνων: 

Η Θεραπεία του Πόνου είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ – Η Παρηγορική Φροντίδα είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ –  

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

26 χρόνια αγώνα της ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. για το δικαίωμα στην δωρεάν, πλήρη και χωρίς περιορισμούς πρόσβαση στην Θεραπεία του Πόνου και την Παρηγορική Φροντίδα, συμπυκνώνονται συμβολικά φέτος, στις 29 Σεπτεμβρίου, στα Γιάννενα. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ενώνει τη φωνή του με τη δική μας, για να φτάσει το μήνυμά μας με τον πιο μελωδικό τρόπο, σε ολόκληρη την Ελλάδα: Η δωρεάν, χωρίς περιορισμούς και ανισότητες πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες θεραπείας πόνου και παρηγορικής φροντίδας είναι αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα. 

Η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. ως επιστημονική εταιρία με πολλαπλές δράσεις στο πλαίσιο της κοινωνίας των πολιτών, παλεύει εδώ και 26 χρόνια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας και την ισότιμη πρόσβαση όλων σε αυτές. Φέτος ξεκίνησε έναν μεγάλο αγώνα για την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης των ευαίσθητων υπηρεσιών της θεραπείας του πόνου και της παρηγορικής αγωγής, η οποία προωθείται με το νέο νομοσχέδιο για την ανακουφιστική φροντίδα. Πλήρης ενημέρωση για την σχετική δράση έχει αναρτηθεί εδώ. Στο πλαίσιο αυτού του αγώνα, τον οποίο δίνουμε συλλογικά με τους ασθενείς, με τα Ιατρεία Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας της χώρας μας και βέβαια με τους ήρωες υγειονομικούς μας, ζητήσαμε από τον αγωνιστή συνθέτη Θανάση Παπακωνσταντίνου να γίνει ο καλλιτεχνικός δίαυλος των διεκδικήσεών μας. Επιλέξαμε τα Γιάννενα, διότι εκεί, στο πλαίσιο του 23ου Πανελληνίου Συνεδρίου Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας θα συναντηθούμε φέτος οι επιστήμονες του πεδίου, με στόχο να διεκδικήσουμε το δημόσιο αγαθό της υγείας από κοινού με την κοινωνία. Ευχαριστούμε θερμά τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τους συνεργάτες του, για την μεγάλη τιμή και για την αφιλοκερδή αποδοχή του αιτήματός μας. 

Η είσοδος στην συναυλία θα είναι ελεύθερη για όλους, με δωρεάν προσκλήσεις που θα διατίθενται στα Γιάννενα, στο Βιβλιοπωλείο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ  Πυρσινέλα 11, τηλ. 2651034911 & στο Music Shop GIORGIO Aβέρωφ 32, τηλ. 2651074780. Η διάθεση των προσκλήσεων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. 

Σας περιμένουμε!

Μείνετε συντονισμένοι και συντονισμένες στην ιστοσελίδα μας για κάθε νεότερο που αφορά την συναυλία μας.

#PalliativeCare_for_all 

#thanasispapakonstantinou

#parhsya