Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Το πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης της Κύπρου στην Ηγουμενίτσα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι σε λίγες ημέρες, ξεκινά η ασφαλτόστρωση της οδού Κύπρου, τμηματικά.

Στην κεντρική οδική αρτηρία της πόλης μας, η κατάσταση του ασφαλτοτάπητα είναι προβληματική, καθώς εδώ και δεκαετίες δεν έχουν γίνει έργα συντήρησης – αποκατάστασης και αντικατάστασης, δημιουργώντας πρόβλημα τόσο στην κίνηση των οχημάτων, όσο και στην οδική ασφάλεια γενικότερα.

Ζητούμε την κατανόηση όλων των δημοτών για την προσωρινή όχληση που θα υπάρχει το 15νθημερο που θα διαρκέσουν οι εργασίες από την αρχή της οδού Κύπρου έως και τον κόμβο στην οδό Δαγκλή, καθώς είναι ένα έργο αναγκαίο, που θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε μία περίοδο που δεν υπάρχει επαυξημένη κυκλοφορία λόγω εορτών η διακοπών. 

Τέλος, είναι  σίγουρο ότι το έργο πέρα από τα προφανή οφέλη στην οδική ασφάλεια, θα αναβαθμίσει αισθητικά το κέντρο της πόλης μας και αποτελεί προπομπό για τις άλλες παρεμβάσεις που θα ακολουθήσουν στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξη και   Κινητικότητας.

Οι ημερομηνίες των εργασιών είναι οι ακόλουθες: 


1.Στο τμήμα της οδού Κύπρου μεταξύ των οδών Εθνικής Αντίστασης και Ελευθερίας από 05/03/2024 έως και 07/03/2024 απαγόρευση διέλευσης οχημάτων.

2.Στο τμήμα της οδού Κύπρου μεταξύ των οδών Ελευθερίας και Ευαγγελιστρίας από 08/03/2024 έως και 12/03/2024 απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων.

3.Στο τμήμα της οδού Κύπρου μεταξύ των οδών Ευαγγελιστρίας και Φωτ. Μιχαλά από 13/03/2024 έως και 15/03/2024 απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων.
4.Στο τμήμα της οδού Κύπρου μεταξύ των οδών Φωτ. Μιχαλά και Δαγκλή από 19/03/2024 έως και 21/03/2024 απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων.