Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ποια είναι η καλύτερη προβολή υποψήφιων στην τοπική αυτοδιοίκηση;

Οι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είτε υποψήφιοι δήμαρχοι, είτε υποψήφιοι περιφερειάρχες, είτε υποψήφιοι σύμβουλοι που έχουν φιλοδοξίες για να προσφέρουν στον τόπο, άρα να ψηφιστούν από αρκετούς ψηφοφόρους, θα πρέπει να πείσουν για την αξία τους. Πολλές φορές η συγγένεια, οι κουμπαριές, οι φιλίες και οι “υποχρεώσεις” δεν είναι αρκετές. Και το χτύπημα στην πλάτη, είτε το Like στο facebook δεν αντιστοιχεί σε ψήφο. Σε άλλες εκλογές υποψήφιος μαζί με την ομάδα του έλεγαν ότι επειδή ο τόπος είναι μικρός ξέρουν την ανθρωπογεωγραφία σαν την παλάμη τους. Και ήταν σίγουροι, μετρώντας έναν – έναν τις υποτιθέμενες ψήφους ότι από την κάλπη θα βγουν τουλάχιστον 2000 σταυροί….. το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό! Μόλις και μετά βίας 700 σταυροί.

Επίσης πολλοί υποψήφιοι πέφτουν στην αυταπάτη του facebook. Κάποτε ήταν ένα πολύ καλό εργαλείο, τώρα είναι παραπλανητικό. Επειδή εμείς βλέπουμε τις αναρτήσεις μας και το ίδιο συμβαίνει με έναν κύκλο μας πιστεύουμε ότι όλος ο κόσμος το έχει δει. Λάθος!!!! Το έχει δει μόνο ένα μικρό μέρος από τους φίλους μας, ανάλογα με τα “κέφια” του αλγόριθμου.

Ακόμα, επικοινωνία δεν είναι μια απλή χειραψία, μια καλημέρα, μια βόλτα στο παζάρι ως επιδεικνυόμενο σπάνιο είδος. Επικοινωνία είναι να μπορέσεις τα μειονεκτήματα είτε να τα απαλείψεις από την δημόσια θέα είτε να τα μετατρέψεις σε πλεονεκτήματα. Επικοινωνία είναι να πείσεις ότι έχεις συγκεκριμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα καλύτερο από τον αντίπαλο. Επικοινωνία είναι η εικόνα σου να συνοδεύεται όχι μόνο από το πρόσωπο σου αλλά και από την προσωπικότητα σου. Επικοινωνία είναι και άλλα πολλά!…

Στην επικοινωνία υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η καλύτερη επιλογή είναι ένας συνδυασμός προβολής που με την πολύχρονη εμπειρία μας στα ΜΜΕ, στις πωλήσεις, σε έρευνα αγοράς αλλά και στην δημιουργία τμημάτων επικοινωνίας σε 2 κορυφαίες ΜΚΟ, την Greenpeace και την Διεθνή Αμνηστία, μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Πρόταση Προβολής

  • Η προβολή σας μπορεί να γίνει με άρθρο, συνέντευξη ή παρουσίαση στην εφημερίδα ΠΟΛΙΤΙΚΗ με αυτά να αναπαράγονται στις ιστοσελίδες periodikostep.gr και paramythianews.gr.
  • Μπορεί να γίνει με διαφημιστικό μπανεράκι στις ιστοσελίδες μας με δωρεάν ανάρτηση όλων των δελτίων τύπου ή άρθρων σας
  • Ανάρτηση στις ιστοσελίδες άρθρων ή συνέντευξης ή παρουσίασης σας.
  • Βίντεο με συνέντευξη ή παρουσίασης
  • Συνέντευξη στο Ρ/Σ Εν πλω 89,2 της Ηγουμενίτσας σε επιλογή ανάλογου πακέτου προβολής.
  • Συνδυασμός προβολής στα μέσα που διαθέτουμε.
  • Για τους συνδυασμούς κάλυψη προεκλογικής συγκέντρωσης με φωτορεπορτάζ που θα αναρτηθεί στα site

Σε κάθε περίπτωση γίνεται κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην εφημερίδα ΠΟΛΙΤΙΚΗ εκτός από τις εσωτερικές σελίδες μπορεί να υπάρξει και αναφορά στην πρώτη σελίδα που θα παραπέμπει στο άρθρο/συνέντευξη/παρουσίαση.