Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Πατέρας κατηγορείτε ότι βίαζε ανήλικες φίλες των παιδιών του

Προσωρινά κρατούμενος είναι ένας πατέρας τριών παιδιών που μένει στην Θεσσαλονίκη καθώς κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4 ανήλικων κοριτσιών. Τα ανήλικα κορίτσια ήταν φίλες των 3 παιδιών του τα οποία πήγαιναν στο σπίτι του για παρέα με τα δικά του παιδιά και ο συγκεκριμένος άντρας τα κακοποιούσε σεξουαλικά κατ΄ εξακολούθηση στο διάστημα από το 2015 ως το 2019, την ώρα που τα παιδιά του ήταν στο σπίτι είτε απουσίαζαν προσωρινά.

Η αποκάλυψη έγινε όταν το ένα κοριτσάκι κατάφερε να ξεπεράσει τις απειλές του άντρα που έλεγε ότι αν έλεγε κάτι θα είχε μεγάλη τιμωρία και μίλησε στην μητέρα της.

Ο άντρας κατηγορείται για βιασμό, τετελεσμένο και σε απόπειρα, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για κατάχρηση ανηλίκων,  κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Στο παραπεμπτικό βούλευμα εκτός των άλλων αναφέρονται τα εξής: Ο κατηγορούμενος επικοινωνούσε με την μία ανήλικη  μέσω μηνυμάτων από την τηλεφωνική σύνδεση  που χρησιμοποιούσε η κόρη του και την προσκαλούσε στο σπίτι του.

Η παθούσα θεωρούσε ότι επικοινωνούσε με τη φίλη της και γι’ αυτό μετέβαινε στο σπίτι του κατηγορούμενου αλλά διαπίστωνε ότι η κόρη του απουσίαζε στο φροντιστήριο κ.α. Κλείδωνε τις πόρτες, την έσπρωχνε στον καναπέ, την αγκάλιαζε και προσπαθούσε να την θωπεύσει, λέγοντας της ότι την αγαπά, ότι είναι όμορφη και καλύτερη από τις άλλες.

Ανάλογη σεξουαλική κακοποίηση βίωσε και η δεύτερη ανήλικη, σε ηλικία από 8 έως 10 χρονών, από το 2017 έως το 2019.

«Μια φορά, όταν η ανήλικη κόρη του κατευθύνθηκε στην τουαλέτα του σπιτιού και παρόλο που η ανήλικη την ακολούθησε διότι φοβόταν ότι θα επαναλάμβανε τις παραπάνω πράξεις με τη χρήση σωματικής βίας τη φίλησε και την εξανάγκασε σε ανοχή γενετήσιων πράξεων ενώ σταμάτησε μόνο όταν η κόρη του επρόκειτο να εξέλθει από τον χώρο της τουαλέτας» αναφέρεται στο σχετικό βούλευμα.

Όπως επίσης και ότι το κορίτσι λόγω του άγχους και της ντροπής που ένιωθε δεν βρήκε το θάρρος να τις αναφέρει ενώ όταν πήγαινε στο σπίτι προσπαθούσε να μένει στον αύλειο χώρο και να μην εισέρχεται μέσα για να μην βρίσκεται ο κατηγορούμενος μόνος μαζί της.

Από το 2015 έως το 2019, έκανε τα ίδια και στην τρίτη ανήλικη, όταν το κοριτσάκι ήταν ηλικίας 5 με 9 χρονών,  εκμεταλλευόμενος τον χρόνο που η ανήλικη κόρη του πήγαινε στην τουαλέτα σε άλλο όροφο της οικίας του και σταματούσε μόνο όταν επέστρεφε.

Κατά την απολογία του, στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, ο συγκεκριμένος άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται αλλά οι δικαστικές αρχές έκριναν ότι οι ισχυρισμοί του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ενώ και από την ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη προέκυψε ότι όσα αποκάλυψαν οι 4 ανήλικες δεν αποτελούν αποκυήματα φαντασίας και δεν οφείλονται σε επιδίωξη κάποιου οφέλους ή σε άλλους λόγους.