Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ομολογία για σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη – Μαρτυρία ότι ο 53χρονος την εξέδιδε σε οίκο ανοχής

Όλο και πιο δύσοσμη γίνεται η υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης από τον 53χρονο καθώς, σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας της 12χρονης δήλωσε ότι είναι βάσιμη η μαρτυρία μιας γυναίκας η οποία είχε καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο σε οίκο ανοχής. Σύμφωνα με την εκτίμηση της δικηγόρου υπάρχουν και άλλα παιδιά που είναι θύματα εκμετάλλευσης.

Ηπρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας, Ντίνα Καρατζιώτη, κατήγγειλε πως ο 53χρονος Ηλίας Μίχος είχε πάει την 12χρονη στον οίκο ανοχής που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι και σημείωσε ότι διαθέτει στικάκι στο οποίο φαίνεται ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη να την «εκδίδει σε επώνυμους πελάτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς».

Εντωμεταξύ οι δύο συλληφθέντες κατηγορούμενοι για βιασμό στην απολογία τους, ο μεν 53χρονος Ηλίας Μίχος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την κοπέλα αλλά αρνήθηκε τον βιασμό και την κατάχρηση ανηλίκης ή ασέβεια δηλαδή και αρνείται τις υπόλοιπες κατηγορίες για τις οποίες διατήρησε το δικαίωμα σιωπής.

Ο 42χρονος Γιάννης Σοφιαννίδης κατέθεσε ότι είχες σεξουαλικές επαφές έναντι αμοιβής με το ανήλικο κορίτσι λέγοντας ότι πλήρωνε το ίδιο το κορίτσι και όχι το συγκατηγορούμενό του.

Να σημειώσουμε ότι και οι δύο αναφέρθηκαν σε παραπάνω από μία επαφή με την 12χρονη.