Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ο Θανάσης Ντάνης ξεκίνησε επισκέψεις στα χωριά για καταγραφή αναγκών

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης, μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης των ψηφοδελτίων, ξεκίνησε τις επαφές στις κοινότητες του δήμου Σουλίου ώστε να συζητήσει, αλλά κυρίως να καταγράψει τα προβλήματα των χωριών όπως τα μεταφέρουν οι ίδιοι οι κάτοικοι.

Αρχικά, ο κ. Ντάνης, προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση. Συνάντησε στο δημαρχείο τον νυν δήμαρχο και επίσης υποψήφιο δήμαρχο Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο έναν πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα. Επίσης επισκέφθηκε το κλιμάκιο της πυροσβεστικής.

Τις επόμενες μέρες βρέθηκε σε χωριά, όπως στο Γαρδίκι κατά την διάρκεια της λαϊκής αγοράς ή στις Πέντε Εκκλησιές. Στην λαϊκή αγορά συνομίλησε με τους παραγωγούς και κατέγραψε τις ανάγκες τους.

Η γενική αίσθηση που υπάρχει μέχρι τώρα είναι ότι η υποψηφιότητα του Θανάση Ντάνη αντιμετωπίζεται από τους δημότες πάρα πολύ θετικά. Πολλοί δημότες σχολιάζουν ότι μπορεί να δώσει διαφορετική πνοή στον δήμο Σουλίου.

Πλέον, η προεκλογική περίοδος ξεκινάει και επίσημα καθώς ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι συνδυασμοί και η πολιτική αντιπαράθεση θα αρχίσει να γίνεται και σε επίπεδο προγραμμάτων. Και οι δημότες αναμένουν από τον υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Ντάνη να ξετυλίξει το όραμα του για τον δήμο.