Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ουσιαστικές αλλά και με συμβολικό χαρακτήρα επισκέψεις του Θανάση Ντάνη (φωτό)

Στην χθεσινή μέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης έκανε επισκέψεις και συζήτησε για τις ανάγκες που υπάρχουν τόσο στον χώρο της παιδείας όσο και στον χώρο αθλητισμού και πολιτισμού. Συγκεκριμένα συναντήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παραμυθιάς και στην συνέχεια ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τόσο τα σχολεία στο Νεοχώρι όσο και το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Παραμυθιάς. Τέλος πήγε και στο Λαογραφικό Μουσείο Νεοχωρίου.

Μετά τις επισκέψεις ο Θανάσης Ντάνης δήλωσε:

Προχωράμε! Για ν’ αλλάξουμε τον Δήμο μας. Για να πούμε #ΝΑΙ_ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ_ΣΕΛΙΔΑ στον τόπο μας.

~ Στην ΚΑΕ Παραμυθιάς, για να θυμόμαστε πόσο σημαντικό να είμαστε όλες & όλοι ΟΜΑΔΑ. Αλλά καμία ομάδα δεν μπορεί να φθάσει στο επίπεδο που θέλει χωρίς τις απαραίτητες υποδομές.

~ Στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο & στο Λύκειο Νεοχωρίου. Γιατί με ΓΝΩΣΗ θα πάμε μπροστά. Η γνώση όμως, για να αναπτυχθεί χρειάζεται χώρους αντάξιους των παιδιών μας, χώρους σύγχρονους, όχι παρατημένους, παρά τον αγώνα δασκάλων, καθηγητών & γονιών.

~ Στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Παραμυθιάς. Για την ανάπτυξη των ικανοτήτων ΟΛΩΝ μας. Οι νέοι μας όμως αξίζουν εγκαταστάσεις που θα τους επιτρέπουν ενισχύσουν ουσιαστικά τις δεξιότητές τους.

~ Και στο Λαογραφικό Μουσείο Νεοχωρίου, γιατί ο τόπος μας έχει μεγάλη ιστορία. Καθήκον μας να του δώσουμε λαμπρό μέλλον.