Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ξενοδόχος δολοφόνησε εργολάβο οικοδομών

Ένας ξενοδόχος στην Ρόδο δολοφόνησε, στραγγαλίζοντας με σχοινί, έναν 46χρονο εργολάβο οικοδομών.

Το έγκλημα έγινε την Κυριακή, όπου δράστης και θύμα είχαν συναντηθεί προκειμένου να λύσουν ένα οικονομικό θέμα με οφειλή 75000 ευρώ από την ανακαίνιση του ξενοδοχείου που είχε κάνει το 2019.

Την επόμενη μέρα μετά από την προανάκριση της αστυνομίας ο ξενοδόχος ομολόγησε ότι αυτός στραγγάλισε τον εργολάβο, ενώ έχει συλληφθεί και ο γιος του δράστη για συνέργεια καθώς βοήθησε στην μεταφορά του πτώματος που είχε βρεθεί σε έναν ερημικό δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα μετέβη στο ξενοδοχείο του 53χρονου ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει ότι ήταν μεθυσμένος και εριστικός και πίεσε για την είσπραξη της οφειλής. Σύμφωνα με τον δράστη ο 46χρονος είχε μεταβεί πολλές φορές στο ξενοδοχείο υπό την επήρεια αλκοόλ προκαλώντας αναστάτωση.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη το βράδυ της Κυριακής, ο εργολάβος μετέβη υπό την επήρεια αλκοόλ στο ξενοδοχείο και ξεκίνησε να τον καθυβρίζει και στη συνέχεια επιτέθηκε στον γιο του και αυτός για να προστατεύσει τον γιο του από τα χτυπήματα του εργολάβου μπήκε στην μέση και συνεχίστηκε μεταξύ τους η συμπλοκή και όπως συνεχίζει τον ισχυρισμό του, οδηγούμενος από το ένστικτό του, έπιασε ένα σχοινί το οποίο έσφιξε γύρω από το λαιμό του θύματος προκειμένου να τον ακινητοποιήσει και τον έριξε κάτω. Μετά, αφού τον έγδυσαν και πέταξαν τα ρούχα του, μετέφεραν το πτώμα στον ερημικό δρόμο.