Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Τους σκότωσε επειδή του χρώσταγαν ενοίκια

Οι πληροφορίες που έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με την δολοφονία στην Ανδραβίδα ενός ζευγαριού και των 2 παιδιών τους (ενός και δύο ετών) είναι ανατριχιαστικές. Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τους σκότωσε “γιατί δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια. Ο 60χρονος είναι ιδιοκτήτης της κατοικίας που έμενε η οικογένεια Κλότσι.

Ο δράστης στο παρελθόν είχε αναρτήσει ρατσιστικά κείμενα και η αστυνομία ερευνά μήπως υπάρχουν και ρατσιστικά κίνητρα. Σε ανάρτηση του ο δράστης εξυμνεί τον Χίτλερ και αναφέρεται στους Ρομά χαρακτηρίζοντας τους “τέρατα με μορφή ανθρώπου”. Έγραφε χαρακτηριστικά:

«Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος? Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε. Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι”.

Οι κάτοικοι μιλάν για έναν σκληρό άνθρωπο ο οποίος στο παρελθόν χτυπούσε τις γυναίκες του, είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του χωρίς σημαντικό λόγο, σκότωνε γάτες και σκυλιά.