Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Μοντέρνα σχεδίαση χώρου: Σχέδια κρεβατοκάμαρας με προφίλ αλουμινίου led και σποτ οροφής

Η υιοθέτηση σύγχρονων τάσεων διακόσμησης μπορεί να δώσει νέα πνοή στα υπνοδωμάτια σας, δημιουργώντας χώρους που είναι σωστά σχεδιασμένοι και ξεκούραστοι ταυτόχρονα. Χρησιμοποιώντας προφίλ αλουμινίου με λεντοταινία https://ledokosmos.gr/tainies-led και σποτ οροφής, μπορείτε να κάνετε μια τεράστια οπτική αλλαγή σε μια παραδοσιακή κρεβατοκάμαρα για να καλύψετε τα γούστα και τις ανάγκες των παιδιών σας ή τα δικά σας. Ας εξερευνήσουμε παρακάτω μερικές τάσεις και ιδέες.

Εκσυγχρονίστε την κρεβατοκάμαρά ενσωματώνοντας προφίλ αλουμινίου led στα βασικά σας έπιπλα. Σκεφτείτε ένα κομψό, μινιμαλιστικό πλαίσιο κρεβατιού ή ένα επιτοίχιο κεφαλάρι, προσθέτοντας ταυτόχρονα  μια σύγχρονη αίσθηση στο δωμάτιο. Συνδυάστε το με σποτ οροφής κατάλληλα προσαρμοσμένο ώστε να δημιουργήσει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Ρυθμίστε το με τέτοιο τρόπο ώστε να φωτίζει τα σημεία που θέλετε τονίζοντας παράλληλα τον χώρο του κρεβατιού και προσθέτοντας ατμοσφαιρικό φωτισμό ή έντονο φώς για ανάγνωση πριν τον ύπνο.

Η απομακρυσμένη εργασία και μελέτη έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε προφίλ αλουμινίου https://ledokosmos.gr/tainies-led/profil-alouminiou/choneeta-profil με Led φωτισμό σε ένα γραφείο ή σε ένα επιτοίχιο ράφι του δωματίου σας. Τα σποτ οροφής μπορούν να φωτίσουν αποτελεσματικά τον χώρο εργασίας σας. Επιλέξτε σποτ με ρυθμιζόμενη ένταση φωτός για να καλύψετε διαφορετικές ανάγκες φωτισμού στον χώρο σας δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Δημιουργήστε ένα καλλιτεχνικό ράφι προβολής χρησιμοποιώντας σποτ για να αναδείξετε τις αγαπημένες φωτογραφίες, τα έργα τέχνης ή τα αναμνηστικά σας. Χρησιμοποιήστε σποτ οροφής για να τονίσετε αυτές τις φωτογραφίες, προσθέτοντας μια προσωπική πινελιά στην κρεβατοκάμαρά σας.

Μπορείτε να κάνετε χρήση προφίλ αλουμινίου με ενσωματωμένη ταινία LED και να το προσαρμόσετε σε μια κατασκευή ανοικτής ντουλάπας, προσφέροντας ένα industrial chic στοιχείο στην κρεβατοκάμαρά σας. Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήστε σποτ οροφής στην σκοτεινή περιοχή της ντουλάπας, διασφαλίζοντας ότι τα ρούχα σας θα φωτίζονται και θα μπορείτε να τα βρείτε εύκολα. 

Σε ένα κοινόχρηστο υπνοδωμάτιο ή διαμέρισμα στούντιο, χρησιμοποιήστε προφίλ αλουμινίου για να δημιουργήσετε ένα κομψό, μοντέρνο διαχωριστικό δωματίου. Συνδυάστε το με σποτ οροφής που φωτίζει στο διαχωριστικό, δημιουργώντας σκιές και προσθέτοντας βάθος στο δωμάτιο.

Στο δωμάτιο ενός παιδιού, η ασφάλεια, η διασκέδαση και η λειτουργικότητα είναι το Α και το Ω. Σκεφτείτε ένα σχέδιο κρεβατιού με σοφίτα που περιλαμβάνει χώρο για παιχνίδι ή χώρο μελέτης από κάτω. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σποτ οροφής ή χωνευτά πλαίσια αλουμινίου Led για να φωτίσετε τα σημεία που χρειάζεται είτε για διάβασμα πάνω από το γραφείο είτε για χαλάρωση φωτίζοντας περιμετρικά το χώρο του κρεβατιού ή το προσκέφαλο. Χρησιμοποιήστε σποτ ψείρες οροφής για να δημιουργήσετε ένα εφέ έναστρου νυχτερινού ουρανού στην οροφή, εγείροντας την φαντασία του παιδιού σας. 

Χρησιμοποιείστε τα σποτ οροφής με σύνεση εστιάζοντας στα σημεία ενδιαφέροντος του δωματίου ενώ του παρέχετε έντονο, καθαρό φως κατά την ώρα του παιχνιδιού. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα σποτ ή τους κρυφούς φωτισμούς του δωματίου ώστε να αλλάζουν χρώματα, προσθέτοντας μια παιχνιδιάρικη αίσθηση στο δωμάτιο και δίνοντας την δυνατότητα στο παιδί να  αλλάζει μόνο του τον φωτισμό, προσαρμόζοντάς το στα χρώματα που θέλει και στην φωτεινότητα που επιθυμεί κάθε φορά.