Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Λάθη που δεν πρέπει να κάνετε όταν οργανώνετε ένα baby shower

Ένα baby shower θέλει πολλή οργάνωση, όπως και οποιαδήποτε άλλη γιορτή. Αν θέλετε να ετοιμάσετε το δικό σας baby shower, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς! Στην συνέχεια θα βρείτε κάποια λάθη, που δεν πρέπει να κάνετε σε καμία περίπτωση, όταν οργανώνετε ένα baby shower για να γιορτάσετε τον ερχομό του παιδιού σας.

Να μην έχετε βρει τους καλεσμένους

Όπως και σε κάθε άλλη εκδήλωση, το πιο σημαντικό κομμάτι του baby shower, είναι οι καλεσμένοι. Κάντε μία λίστα, επιλέγοντας προσεκτικά ποιους θέλετε να καλέσετε και ποιους όχι.

Δεν είναι ανάγκη να καλέσετε πολύ κόσμο, αλλά το καλύτερο είναι να καλέσετε τους κοντινούς συγγενείς σας και τους πιο καλούς σας φίλους. Εξάλλου, ένα baby shower είναι μία πολύ προσωπική στιγμή, που πρέπει να την μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Να μην γράφετε ακρίβειες στις προσκλήσεις

Σε καμία περίπτωση, δεν θέλετε να συγχυστούν οι καλεσμένοι σας. Για αυτόν τον λόγο, όταν γράφετε τις προσκλήσεις σας, βεβαιωθείτε πως δεν ξεχνάτε τίποτα σημαντικό.

Είναι απαραίτητο να τονίζετε σε ποια τοποθεσία θα γίνει το baby shower, ποια μέρα και ποια ώρα. Αν δεν κάνετε τις απαραίτητες διευκρινίσεις, θα δεχτείτε πολλά τηλεφωνήματα από μπερδεμένους καλεσμένους.

Να μην τονίσετε το θέμα του baby shower

Δεν είναι απαραίτητο, αλλά τα baby showers πολλές φορές έχουν κάποιο θέμα. Μπορεί το θέμα του δικού σας baby shower να είναι ένα βιβλίο που σας αρέσει πολύ, ή οι νεράιδες, ή οι γοργόνες, ή διάφορα άλλα παραμυθένια πλάσματα.

Όπως και να έχει, είναι σημαντικό να τονίσετε στους καλεσμένους σας το θέμα του πάρτι. Αν δεν γνωρίζουν ότι το baby shower είναι θεματικό, πιθανότατα θα εμφανιστούν ντυμένοι εκτός θέματος.

Να μην έχετε διαλέξει ρούχα

Εσείς θα είστε το επίκεντρο της γιορτής, οπότε είναι σωστό να ντυθείτε ανάλογα! Βάλτε τα πιο ωραία σας ρούχα σας και απολαύστε την ημέρα.

Αν κάνετε το baby shower σας μετά από την γέννηση του μωρού σας, καλό είναι να βρείτε και για αυτό μία χαριτωμένη ενδυμασία.

Αν κατά τη διάρκεια της γιορτής, το μωρό λερώσει τα ρούχα του, χρειάζεται να τα πλύνετε με τα καλύτερα βρεφικά απορρυπαντικά

Να μην έχετε που να τοποθετήσετε τα δώρα

Στο baby shower, θα δεχτείτε πολλά δώρα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε κάποιον χώρο για να τα βάζετε. Μπορείτε να τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο τραπέζι ή σε ένα άλλο δωμάτιο.