Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Άγιος Βαλεντίνος: Τα ωραιότερα δώρα για την αγαπημένη σου

Είτε σου αρέσει να γιορτάζεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το ταίρι σου, είτε πιστεύεις πως όταν είσαι ερωτευμένος κάθε μέρα είναι γιορτή, το μόνο σίγουρο είναι πως αν αυτή η γιορτή δεν σε βρίσκει single, τότε θα πρέπει να προνοήσεις και να κάνεις έστω ένα συμβολικό δώρο στο άλλο σου μισό. Τι και αν δεν έχεις ιδέα τι να προσφέρεις στην αγαπημένη σου, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τα φώτα μας και να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις κάτι που πραγματικά θα την εντυπωσιάσει. 

Γυναικεία Εσώρουχα 

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου και γυναικεία εσώρουχα πάνε μαζί, γι’ αυτό αν ψάχνεις μια safe επιλογή που δεν πρόκειται να την απογοητεύσει τότε η ιδανική λύση είναι τα εσώρουχα. Στο εμπόριο μπορείς πάντα να βρεις πλήθος ιδιαίτερων εσωρούχων, ωστόσο αυτή την περίοδο το συγκεκριμένο είδος έχει την τιμητική του και οι επιλογές σου θα είναι πραγματικά αμέτρητες. Μπορείς να κινηθείς σε ρομαντικά, girly εσώρουχα από δαντέλα ή μετάξι, ή να προτιμήσεις άκρως θηλυκά, αισθησιακά εσώρουχα σε μαύρες αποχρώσεις. Ό,τι και αν προτιμήσεις συνόδευσε το δώρο σου με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ή μια υπέροχη ανθοδέσμη και κλέψε την καρδιά της αγαπημένης σου.  

Άρωμα 

Οι όμορφες μυρωδιές διεγείρουν πάντα τις αισθήσεις. Γιατί λοιπόν να μην δωρίσεις στην αγαπημένη σου ένα άρωμα που θα την φέρνει στο μυαλό σου κάθε φορά που το μυρίζεις. Προσπάθησε να καταλάβεις το στυλ αρωμάτων που προτιμά σκεπτόμενος τις κολόνιες που επιλέγει να φορά στην καθημερινότητά της και δώρισέ της ένα ξεχωριστό άρωμα σε παρόμοιους τόνους. Για παράδειγμα αν αγαπά τα ανάλαφρα αρώματα, κινήσου σε κάποια κολόνια με εκχυλίσματα λουλουδιών, ενώ αν προτιμά τις βαριές, χειμωνιάτικες μυρωδιές, ένα άρωμα με νότες ξύλου ή καπνού θα γίνει το αγαπημένο της. 

Κοσμήματα Κάθε γυναίκα έχει αδυναμία στα κοσμήματα και τι καλύτερο από όταν κανείς της τα προσφέρει ως ένδειξη αγάπης. Οι εναλλακτικές και σε αυτή την περίπτωση είναι πολλές και μπορείς να κινηθείς σε διάφορες κατηγορίες κοσμημάτων, από βραχιόλια, κολιέ και δαχτυλίδια, μέχρι ξεχωριστά σκουλαρίκια και ρολόγια. Βρες κάποιο που να ταιριάζει στο στυλ της αγαπημένης σου και ενθουσίασέ την με κοσμήματα σε κόκκινες αποχρώσεις ή κοσμήματα διακοσμημένα με διακριτικές καρδιές. Είμαστε βέβαιοι πως θα ενθουσιαστεί! Αν πάλι θέλεις κάτι πιο ξεχωριστό τα matching κοσμήματα είναι η τέλεια επιλογή, ώστε να φοράτε κάτι κοινό που θα σας θυμίζει κάθε ώρα και λεπτό το άλλο σας μισό. Επίλεξε matching βραχιόλια με μαγνήτες, βραχιόλια παζλ με καρδιές, ακόμη και matching μαρτάκια και δείξε στο ταίρι σου ότι είναι το άλλο σου μισό!