Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Κτήνοι! 53χρονος βίαζε και εξέδιδε 12χρονη – πάνω από 200 τηλεφωνήματα για συνεύρεση με την ανήλικη

Απίστευτη είναι η υπόθεση με έναν 53χρονο από τα Σεπόλια που υπό την απειλή όπλου, ξυλοδαρμούς και εκβιασμούς βίαζε ένα κοριτσάκι 12 ετών και το εξέδιδε για 50- 70 ευρώ.

Η τραγική αυτή ιστορία ήρθε στο φως από την σύλληψη του 53χρονου έπειτα από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού που πληροφορήθηκε από συγγενείς της το τι συνέβαινε.

Ο εφιάλτης της 12χρονης φαίνεται πως ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και διήρκεσε μέχρι και τον Αύγουστο που πήγε διακοπές στην Λευκάδα. Εκεί συγγενείς της μικρής παρατήρησαν πως το κορίτσι αντί να παίζει με τους φίλους του, ήταν συνεχώς απασχολημένο με το κινητό τηλέφωνο.

Όταν βρήκαν ευκαιρία κοίταξαν το κινητό της ανήλικης και μέσα από τα μηνύματα που αντάλλασσε, αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε. ειδοποίησαν την μητέρα και αυτή τις αρχές.

Η μητέρα εργάζονταν σε κατάστημα του δράστη όπως έκανε περιστασιακά και το κοριτσάκι με την άδεια της μητέρας καθώς είναι πρόκειται για φτωχή πολύτεκνη οικογένεια, χωρίς να γνωρίζει το τι έκανε ο 53χρονος.

Ο δράστης απειλούσε την μικρή ότι αν μιλούσε η οικογένεια δεν θα είχε να φάει καθώς αυτός έδινε χρήματα και την ανάγκαζε να φωτογραφίζεται γυμνή και να του στέλνει βίντεο. Το υλικό το χρησιμοποιούσε σε ψεύτικο προφίλ για άγρα πελατών. Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου διαπιστώθηκε ότι πάνω από 200 άντρες είχαν επικοινωνήσει μαζί του δείχνοντας ενδιαφέρον.

Η σεξουαλική κακοποίηση γινόταν συνήθως σε δρόμο κοντά στο μετρό Σεπολίων στα αυτοκίνητα των δραστών. Ένας από αυτούς έχει συλληφθεί.

Η γειτονιά που μένει ο 53χρονος δράστης έχει…. πέσει από τα σύννεφα καθώς πρόκειται για έναν οικογενειάρχη με έντονη πολιτική δράση στην περιοχή με μεγάλο κόμμα.

Ο  επιχειρηματίας στην σελίδα του στο Facebook έχει αναρτήσει πλήθος φωτογραφιών με σημαίνοντα στελέχη από την κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και από τον χώρο της αυτοδιοίκησης. Παράλληλα, είναι αρκετά δραστήριος και στον κοινωνικό χώρο καθώς κατά το παρελθόν είχε διατελέσει επίτροπος Ιερού Ναού της περιοχής με διακεκριμένο φιλανθρωπικό έργο. 

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.