Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Κατήγγειλε ότι μετά από έξοδο βρέθηκε γυμνή και βιασμένη στο σπίτι της

Μία γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι την βίασαν σε περιοχή του Πειραιά.

Όπως είπε στους αστυνομικούς είχε βγει με την παρέα της και όταν οι υπόλοιποι αποχώρησαν για τα σπίτια τους πήγε σε ένα μαγαζί στην Ιερά Οδό για να πιει ένα ποτό. Εκεί ήταν ένας άντρας που την κοιτούσε επίμονα και στην συνέχεια την πλησίασε και τσούγκρισε το ποτήρι τους. Μετά από λίγη ώρα άρχισε να ζαλίζεται, αν και όπως είπε δεν μεθάει εύκολα και βγήκε από το κατάστημα για να βρει ταξί με τον άντρα να την ακολουθεί. Αυτή είναι η τελευταία της μνήμη από την βραδιά.

Την άλλη μέρα όταν ξύπνησε στο σπίτι της διαπίστωσε ότι ήταν γυμνή και στο δωμάτιο ήταν και ο άντρας, γυμνός και αυτός, και έπινε μπύρα.

Όταν ο άντρας κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα θέλησε να φύγει και έψαξε για τα κλειδιά και το κινητό της τα οποία τα βρήκε στην τσέπη του μπουφάν του άγνωστου άντρα. Αυτός βγήκε από την τουαλέτα και την είδε. Όταν η γυναίκα τον ρώτησε γιατί της πήρε τα πράγματα αντί για απάντηση ντύθηκε και έφυγε.

Στην συνέχεια η γυναίκα που είχε και μώλωπες και γρατζουνιές στο ένα της χέρι, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε βιασμό.