Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Βιασμός 24χρονης – της έριξαν υπνωτικό στο ποτό

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με τον βιασμό μιας 24χρονης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι που είχε διοργανωθεί σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη.

Ήδη η αστυνομία μετά από την καταγγελία της 24χρονης προχώρησε στην σύλληψη ενός 27χρονου ο οποίος συνδιοργάνωσε το πάρτι που είχε ως κατάληξη τον βιασμό της. Σύμφωνα με την καταγγελία της έριξαν υπνωτικά στο ποτό της με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να φύγει από το ξενοδοχείο που γινόταν το πάρτι και θέλησε να κοιμηθεί σε άλλο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Εκεί τρία άτομα την βίασαν.

Στην υπόθεση εμπλέκονται γόνοι πολύ γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Αθήνας που συμμετείχαν στο πάρτι αλλά και επιχειρηματίες της εστίασης της Θεσσαλονίκης που είτε συμμετείχαν είτε ήταν οι διοργανωτές του πάρτι.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος διοργανωτής του πάρτι φέρεται να είναι αυτός που με ανάρτηση του –την οποία στη συνέχεια απενεργοποίησε– παραδέχθηκε ότι πίεσε κοπέλες προκειμένου να παραβρεθούν στο πάρτι, ώστε «να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας που ήρθαν από Αθήνα για το τριήμερο».  

Η υπόθεση έχει ήδη λάβει μεγάλες διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αναφορές σε ονόματα επιχειρηματιών ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση.