Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Δελτίο τύπου από Τοπικούς Συμβούλους της Ανεξάρτητης Κίνησης για την κοινότητα Παραμυθιάς

Δελτίο τύπου από Τοπικούς Συμβούλους της Ανεξάρτητης Κίνησης για την κοινότητα Παραμυθιάς

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την μεγάλη μας έκπληξη αλλά και τη βαθιά μας θλίψη για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που αφορούν την Τοπική Κοινότητα Παραμυθιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο εν ενεργεία Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παραμυθιάς, την τρέχουσα προεκλογική περίοδο προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την σελίδα του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Κίνηση” προς ίδιον όφελος μετονομάζοντας την και παρεμβαίνοντας στο περιεχόμενο της.
Μετά τις οχλήσεις μας αντί η σελίδα να γυρίσει στην πρότερη κατάσταση, διαγράφηκε όλο το περιεχόμενο της με τα πεπραγμένα όλης της τετραετίας, αν και το έργο της Τοπικής Κοινότητας συνεχίζεται έως 31/12 οπότε και λήγει η θητεία μας.

Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε ότι τα έργα που πραγματοποιήθηκαν καθ όλη την τετραετία ήταν αποτέλεσμα αποφάσεων του συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας με συμμετοχή της Δημοτικής αρχής στην υλοποίηση τους, ενώ σε κάποια συμμετείχε και ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Παραμυθιάς και πλήθος εθελοντών.
Είμαστε απογοητευμενοι με αυτή του τη στάση, καθώς όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα η συνεργασία μας ήταν άριστη, ενώ τώρα παρατηρούμε να εκμηδενίζεται το συλλογικό πνεύμα το οποίο μας χαρακτήριζε, καθώς στις δημόσιες αναρτήσεις του κοινοποιουνται φωτογραφίες από έργα, στα οποία δεν γίνεται αναφορά σε όλους όσους συντέλεσαν στην πραγματοποίηση τους.

Σκοπός του παραπάνω κειμένου είναι να ενημερωθούν όλοι οι συμπολίτες μας αναλυτικά για μια κατάσταση που τους αφορά, τακτική την οποία ακολουθούμε για όλα τα πράγματα που συντελούνται στην κοινότητα μας από την ανάληψη των καθηκόντων μας μέχρι και σήμερα ,για τα καλά και για τα κακά.

Με εκτίμηση,

Οι Τοπικοί Σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Κίνησης για την Κοινότητα Παραμυθιάς.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Παραμυθιάς.