Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Πόσο πιο κάτω; Βίαζε το 4χρονο γιο του ενώπιον της πρεσβυτέρας γιαγιάς!!!

Μια πραγματικά φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας με ένα παιδάκι 4 ετών να έχει πέσει θύμα βιασμών από τον ίδιο τον πατέρα του με την συμμετοχή της γιαγιά του που είναι σύζυγος παπά.

Η μητέρα αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί και πήγε στις αρχές. Με πολύ προσπάθεια ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός κατάφεραν να “ξεκλειδώσουν” το παιδί και αυτά που περιέγραψε ξεπερνούν και την πιο διαστροφική φαντασία και αρνούμαστε να τα μεταφέρουμε στην ανάρτηση.

Η μητέρα μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι είπε ότι ο πρώην σύζυγος της ήταν γενικά βίαιος αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι θα κακοποιούσε το ίδιο του το παιδί.

Μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή, η μητέρα τόνισε: «Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους αυτά που τραβάει το παιδί μου. Περιμένω Δικαιοσύνη για τα βιώματα που πέρασε αυτό το παιδί, δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν τα συναισθήματά μου».

«Ο 4χρονος είπε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι. Εξήγησε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί, γιατί όπως είπε, ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν και έδειξε τα σημεία. Στο πρόσωπο, το κεφάλι, τα μπούτια και στα γεννητικά όργανα. Τα ‘παιχνίδια’, όπως είπε, που έπαιζαν με τον μπαμπά και τη γιαγιά, τα οποία τον φόβιζαν και δεν του άρεσαν», αναφέρει ο ψυχολόγος που εξέτασε το αγοράκι.

Στην κοινωνική λειτουργό που τον εξέτασε, περιέγραψε σοκαριστικές σκηνές, με τον πατέρα να φέρεται να τον ανεβάζει όρθιο και γυμνό πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ψυχολόγου το παιδί περιέγραψε τον βιασμό του, χωρίς να συνειδητοποιεί αν αυτά που υπέστη ήταν σωστά ή λάθος, αλλά σίγουρα ως πράξεις που του προκάλεσαν σωματικό πόνο.

 Όπως είπε ο δικηγόρος της μητέρας, ο οποίος στην αρχή δεν μπορούσε να πιστέψει για αυτά που είχαν γίνει ο πατέρας του και η γιαγιά του βιντεοσκοπούσαν τους βιασμούς, με το κατηγορητήριο να αφορά και πορνογραφία ενώ συμπλήρωσε «οι εκθέσεις είναι κατηγορηματικές ότι όσα κατέθεσε αποτελούν αυθεντικά δικά του βιώματα».