Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Πλαίσιο Θεσπρωτίας: έκθεση φωτογραφίας «Μνημεία Αστρόφωτα»

Πλαίσιο Θεσπρωτίας: έκθεση φωτογραφίας «Μνημεία Αστρόφωτα»

astraΟ Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πλαισίου – «Η κυρά Βασιλική» (Πλαίσιο Θεσπρωτίας) σας προσκαλεί στην έκθεση «Μνημεία Αστρόφωτα» του Γιώργου Μαλαμίδη και του Κων/νου Τσέκα, που έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε από την Σάββατο 14/05/2016 έως και την 15/06/2016.
astra1Η έκθεση περιλαμβάνει πολλές νέες (2014-2016) φωτογραφίες αρχαίων, βυζαντινών και μεταβυζαντινών μνημείων της Θεσπρωτίας, συμπεριλαμβανομένου του Πλαισίου, με φόντο αστερισμούς, πλανήτες και άλλα εντυπωσιακά ουράνια φαινόμενα, που συνέλαβαν με τον φακό τους οι δύο φωτογράφοι κατά το οδοιπορικό τους στους αρχαιολογικούς χώρους, αλλά και τις καλύτερες από τις φωτογραφίες των προηγηθείσων εκθέσεων .
Το υλικό της έκθεσης περιλαμβάνει τρεις θεματικές ενότητες : «Οχυρωμένοι οικισμοί και κάστρα», «Εκκλησίες και Μονές» και «Ουράνια φαινόμενα και αστερισμοί» .
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στο Εκθεσιακό Κέντρο Πλαισίου (πρώην Δημοτικό Σχολείο) το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στις 7.00 μ.μ. και θα ακολουθήσει ξενάγηση στην έκθεση και συζήτηση με τους κ. Γιώργο Μαλαμίδη και κ. Κωνσταντίνο Τσέκα.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.