Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Όταν ο Αχέροντας “λιμνάζει”….

Η Γλυκή αυτή τη στιγμή είναι το “βαρύ” χαρτί στον τουρισμό του δήμου Σουλίου με το ενδιαφέρον φυσικά να εστιάζεται στον μυθικό Αχέροντα. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε “εντυπωσιακές” κινήσεις για αύξηση του τουρισμού στην περιοχή, αν και υπάρχουν οι προοπτικές να έχει ο δήμος Σουλίου τουριστικό ενδιαφέρον για όλον τον χρόνο. Γίνονται βέβαια κάποιες κινήσεις αλλά χρειάζονται πολλά πράγματα ακόμα, ξεκινώντας ίσως και από τις πολιτικές επιλογές.

Ο Αχέροντας λοιπόν είναι ο κορυφαίος προορισμός του δήμου. Όμως υπάρχει ένα σημείο που η εικόνα του δεν είναι ελκυστική, για να χρησιμοποιήσουμε έναν ήπιο χαρακτηρισμό. Είναι ένα σημείο όπου τα νερά φαίνονται σαν να λιμνάζουν και εκεί συγκεντρώνονται διάφορα υλικά. Φυσικά δεν έχουμε την γνώση αν αυτό το φαινόμενο επηρεάζει και τις συνθήκες της υγείας, οπτικά όμως σίγουρα δεν είναι η καλύτερη εικόνα.

Όσο για τα βάτα στον δρόμο θα αναφέρουμε αυτό που μας είπε κάτοικος της περιοχής κάνοντας χιούμορ: Είναι σαν να έχουν μείνει επίτηδες ώστε να μην βλέπουν οι τουρίστες το θέαμα!!!