Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Φήμες θέλουν δημοσιογράφο της ΕΡΤ αντί από Μόσχα να κάνει ανταπόκριση από Κυψέλη

Σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΣΠΕΡΤ ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Μόσχα δεν είναι εκεί αλλά δίνει το ρεπορτάζ από την Κυψέλη.

Όπως αναφέρει, εκτός τω άλλων, στην ανακοίνωση της η ΠΟΣΠΕΡΤ “Με έκπληξη αντιληφθήκαμε ιδίοις όμμασι, τις παλινωδίες της Διοίκησης της ΕΡΤ, με την απαραίτητη ειδικά σε κρίσιμες περιόδους συνεχή ειδησεογραφική ενημέρωση που επιχειρησιακά ανήκει στην ΕΡΤ1, να γίνεται τραμπάλα πότε στην ΕΡΤ 2, πότε στην ΕΡΤ 3 και τελικά να καταλήγει χωρίς εξήγηση, χωρίς καμία ενημέρωση των εργαζομένων και του κοινού, στην συχνότητα απ’ όπου εξέπεμπε η Deutsche Welle, με ελλιπή κάλυψη μετάδοσης στο 70% με 75% της ελληνικής επικράτειας και διαδικτυακά από την ΕRTNews, στερώντας έτσι την δυνατότητα του ελληνικού λαού να χαίρει απρόσκοπτης ενημέρωσης από την δημόσια τηλεόραση.

Επίσης, η απουσία ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Ρωσία και οι φήμες που ήθελαν τον δημοσιογράφο να βρίσκεται κάπου στην Κυψέλη, αποτελούν τις προϋποθέσεις που συνθέτουν τα χαρακτηριστικά της ανυπαρξίας της αντικειμενικότητας. Αλήθεια, τελικά υπάρχει ανταποκριτής στην Ρωσσία, ή η αντικειμενικότητα ακόμα θυσιάζεται στον βωμό των υπερατλαντικών και ευρωενωσιακών πολιτικών σκοπιμοτήτων;”

Η Ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ:

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Νάσου Ηλιόπουλου για ΕΡΤ

Μετά τις καταγγελίες ότι ανταποκριτής της ΕΡΤ που υποτίθεται ότι ήταν στη Μόσχα, όχι μόνο δεν έχει πατήσει στη Ρωσία αλλά έδινε ρεπορτάζ από την Κυψέλη σε γνώση της διοίκησης, περιμένουμε άμεσα καθαρές απαντήσεις: Ισχύουν οι καταγγελίες; Μήπως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις «φαντασμάτων» ανταποκριτών σε γνώση της Διοίκησης της ΕΡΤ;
Εάν ισχύουν, το λιγότερο που έχει να κάνει ο κ. Ζούλας είναι να παραιτηθεί. Τα υπόλοιπα εξάλλου είναι θέμα της Δικαιοσύνης.