Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Υποψήφιος με τον συνδυασμό “Βήμα στο αύριο” ο Σπύρος Πηγής

Υποψήφιος με τον συνδυασμό “Βήμα στο αύριο” ο Σπύρος Πηγής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Βήμα στο Αύριο” για τον Δήμο Πάργας και επικεφαλής, τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πάργας Αχιλλέα Γκούμα, θα είναι ο Σπύρος Πηγής. 

Ο κ. Πηγής είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάργας και  Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πάργας. Έχει διατελέσει Δήμαρχος Πάργας, δύο φορές δημοτικός σύμβουλος και μία φορά υποψήφιος Νομαρχιακός σύμβουλος.

Με την θητεία του ως τελευταίος Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Πάργας, πριν την εφαρμογή του Καλλικράτη το 2010,  αποκόμισε μία τεράστια αυτοδιοικητική εμπειρία, ενώ είναι από τους ανθρώπους που τον χαρακτηρίζει η συνέπεια λόγων και έργων. 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Βήμα στο αύριο” Αχιλλέας Γκούμας σε δήλωση του για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σπύρου Πηγή, αναφέρει: 

“Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τον συνδυασμό μας που ένα σημαντικό αυτοδιοικητικό στέλεχος και ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, όπως είναι ο Σπύρος Πηγής, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας τις αγωνίες του για το μέλλον του Δήμου Πάργας. Μας ενώνουν οι κοινοί στόχοι και το όραμά μας για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τους δημότες. Ως επικεφαλής νιώθω την ανάγκη να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και να τον καλωσορίσω στην παράταξη μας.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Πηγής δήλωσε : “Έχω την βούληση και το μεράκι να συνεχίσω να προσφέρω στην τοπική κοινωνία. Για αυτό αποφάσισα για ακόμα μία φορά να συμμετέχω στα κοινά με τον συνδυασμό “Βήμα στο αύριο”.