Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Υποψήφιος με τον Αχιλλέα Γκούμα ο Σπύρος Μπόλοσης – Η Φιλοδοξία για Μία Υπεύθυνη και Δυναμική Πάργα

Δήμος Πάργας-“Βήμα στο Αύριο”: Υποψήφιος με τον Αχιλλέα Γκούμα, ο Σπύρος Μπόλοσης – Η Φιλοδοξία για Μία Υπεύθυνη και Δυναμική Πάργα

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πάργας με τον συνδυασμό “Βήμα στο αύριο” και επικεφαλής Υποψήφιο Δήμαρχο τον Αχιλλέα Γκούμα, θα είναι ο Σπύρος Μπόλοσης.

Στον σημαντικό ρόλο της δημοτικής συμβουλής, η Πάργα έχει την ευκαιρία να υποδεχθεί έναν ικανό και αφοσιωμένο υποψήφιο, τον Σπύρο Μπόλοση. Με μια πολυπληθή πορεία στην τεχνολογία, τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα, ο κ. Μπόλοσης φέρνει φρεσκάδα και καινοτομία στο πολιτικό τοπίο της πόλης.

Συγκεκριμένα, ως αναπληρωτής ταμίας της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ), ο κ. Μπόλοσης έχει επιδείξει τη δεξιοτεχνία του στον τομέα του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας. Η εμπειρία του στον τουρισμό και η ενσωμάτωσή του στην τοπική κοινότητα αποτελούν σημαντικά στοιχεία που προσφέρουν νέες προοπτικές για την ανάπτυξη της πόλης.

Με ρίζες που ξεκινούν από τη Γερμανία και μετατράπηκαν σε μια βαθιά συνδέσμευση με την Πάργα, ο κ. Μπόλοσης φέρνει μια διεθνή οπτική στον τοπικό δημοκρατικό διάλογο. Η εκπαίδευσή του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και η εμπειρία του ως Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και μηχανικού Υπολογιστών διαμορφώνουν τη βάση της τεχνολογικής του αφοσίωσης.

Ως διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της εταιρείας πληροφορικής Novus Conceptus, ο κ. Μπόλοσης δείχνει ότι κατανοεί πώς η τεχνολογία μπορεί να διαμορφώσει την καινοτομία και την ανάπτυξη. Μέσω της δραστηριότητάς του, έχει δημιουργήσει ανοιχτές προοπτικές για την επιχειρηματική ανάπτυξη και την αύξηση των θέσεων εργασίας.

Ο κ. Μπόλοσης δεν περιορίζεται στον τομέα της τεχνολογίας μόνο. Το πάθος του για τον τουρισμό τον έχει καταστήσει αναγνωρίσιμο όνομα στο χώρο, με σημαντική συνεισφορά στην προβολή της Πάργας ως τουριστικού προορισμού. Οι επιτυχημένες του πρωτοβουλίες δείχνουν τη δέσμευσή του για την ενίσχυση της περιοχής μέσω της ανάπτυξης του τουρισμού.

Ως σύζυγος, ο κ. Μπόλοσης κατανοεί την αξία της οικογένειας και της κοινότητας. Με διαύγεια και αφοσίωση, δεσμεύεται να εργαστεί για τη βελτίωση των υποδομών, τη διαφάνεια στη διακυβέρνηση και τη δημιουργία ευκαιριών για όλους.

Ο Σπύρος Μπόλοσης εκφράζει τη φιλοδοξία μιας υπεύθυνης, δυναμικής και ανοικτής Πάργας. Οι εκλογές αντιπροσωπεύουν την ευκαιρία μας να επιλέξουμε τον κατευθυντήριο παράγοντα για αυτή την πορεία. Με τον Σπύρο Μπόλοση, επιλέγουμε την πρόοδο και την καινοτομία, για μια Πάργα που θα συνεχίσει να ακτινοβολεί.