Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Υποψήφια με τον συνδυασμό “Βήμα στο αύριο” η Γεωργία (Γωγώ)Κυριάκη

Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Πάργας με τον συνδυασμό “Βήμα στο αύριο” και Υποψήφιο Δήμαρχο Πάργας τον Αχιλλέα Γκούμα, θα είναι η Γεωργία (Γωγώ) Κυριάκη.

Η Γωγώ Κυριάκη είναι Δικηγόρος και επιχειρηματίας. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας , Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Enjoy Lichnos Bay Village.

Πρώην αεροσυνοδός και νυν επιχειρηματίας στους κλάδους εστίασης και τουρισμού, διαθέτει σοβαρή εμπειρία στην διοίκηση επιχειρήσεων και στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Ως ξενοδόχος είναι Τακτικό μέλος της επιτροπής τουρισμού του Δήμου Πάργας και μια εκ των Γενικών Γραμματέων της Ένωσης Ξενοδόχων Πάργας. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα τουριστικών εκθέσεων στο εξωτερικό με στόχο την προβολή του τόπου .

Ο επικεφαλής της παράταξης “Βήμα στο αύριο” και Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας Αχιλλέας Γκούμας δήλωσε για την υποψηφιότητα της Γεωργίας Κυριάκη :

“Η υποψηφιότητα της Γεωργίας Κυριάκη με τον συνδυασμό μας είναι ιδιαίτερη τιμή. Την ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και της εύχομαι καλή επιτυχία”.