Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Τραγικό: 15χρονος παράλυτος έπειτα από ξυλοδαρμό στο σχολείο

Πριν από 6 μήνες ένας 15χρονος δέχθηκε επίθεση από συμμαθητή του και το αποτέλεσμα του ξυλοδαρμού ήταν λίγες μέρες μετά να μείνει παράλυτος. Το περιστατικό έγινε σε γυμνάσιο της Άρτας όταν ο 15χρονος δέχθηκε μπάλα στο κεφάλι του από συμμαθητή του και μετά του έγινε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τον χτυπά στα κάγκελα του σχολείου.

Όπως είπαν οι γονείς του στο Mega το παιδί αρχικά είχε τις αισθήσεις του και οι δάσκαλοι τους ανέφεραν μόνο ότι είχε δεχθεί χτύπημα με την μπάλα, χωρίς να κάνουν λόγο για ξυλοδαρμό. Η μητέρα του είπε: «Το περιστατικό έγινε την Παρασκευή το πρωί εν ώρα σχολείου. Το βράδυ της Παρασκευής μας κράτησαν μέσα για να δουν πως θα εξελιχθεί. Το βράδυ συνήλθε, περπάτησε κανονικά, δεν είχε ενόχληση. Το ίδιο και το Σάββατο το πρωί. Οι γιατροί θεώρησαν ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και μας έδιωξαν για το σπίτι, αλλά με οδηγίες. Τα ξημερώματα της Κυριακής προσπάθησε να πάει στο μπάνιο, αλλά άρχισε να νιώθει μουδιασμένος και ότι άρχιζε να παραλύει. Δεν μας ενημέρωσε, γιατί δεν ήθελε να μας ανησυχήσει. Το πρωί όμως με φώναξε στο δωμάτιο και μου είπε ότι είναι χειρότερα από την Παρασκευή και είπε ότι δεν νιώθει το αριστερό χέρι και το πόδι του», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του.

Το παιδί μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο της Άρτας και από εκεί στο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο.