Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Τραγικό: σε 3 χρόνια “έχασαν” τα 3 παιδιά τους

Σκληρό χτύπημα της μοίρας για τους γονείς της 9χρονης Τζωρτζίνας, από την Πάτρα, που έφυγε από την ζωή από καρδιακή ανακοπή. Το τραγικό ζευγάρι είχε χάσει άλλα δυο παιδιά, την Μαλένα που «έφυγε» από τη ζωή το 2019 από ηπατική ανεπάρκεια σε ηλικία μόλις 3,5 ετών και την Ιριδα που έφυγε από τη ζωή μόλις 6 μηνών το 2020, από σπάνια νόσο φλεβοκόμβου εξ γενετής.

Η ιατροδικαστική έκθεση που έγινε χθες στη σορό της 9χρονης Τζωρτζίνας δεν ρίχνει φως στα ακριβή αίτια της καρδιακής ανακοπής και αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις.

Ο παππούς είπε ότι δεν πρόκειται για κάποιο κληρονομικό πρόβλημα που είχαν τα τρία κορίτσια, αλλά για τρεις διαφορετικές -και τραγικές- περιπτώσεις καθώς

«Η Μαλένα έφυγε με αίτια ηπατική ανεπάρκεια και λευχαιμία. Το δεύτερο παιδί ήταν 6,5 μηνών και χάθηκε τον Μάρτη του 2021 από αγενεσία του φλεβόκομβου, είναι μία σπάνια αρρώστια, στον ύπνο του, η τρίτη περίπτωση δεν την γνωρίζουμε ακόμα την αιτία θανάτου απλά έγραψαν αιφνίδιος θάνατος οι γιατροί, είχε ένα ιστορικό βέβαια, τον Απρίλιο μπήκε στο Καραμανδάνειο είχε πόνους στο στομάχι της, εκεί έπαθε την πρώτη ανακοπή. Έμεινε ανάπηρη σε μεγάλο βαθμό. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε μία μαγνητική εγκεφάλου εδώ στο νοσοκομείο του Ρίου και εκεί άρχισαν τα προβλήματα έκανε δύο επεισόδια δύο καρδιακά επεισόδια επειδή πριν είχε απινιδωτή το Σάββατο έφυγε”