Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Το επιμελητήριο Θεσπρωτίας για την ημερίδα για ασφαλιστικό – φορολογικό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα για το Ασφαλιστικό – Φορολογικό»

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, ενημερώνει ότι την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 και ώρες από 17:00, πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση – ημερίδα με θέμα: «Η νέα Φορολογική & Ασφαλιστική πραγματικότητα στις επιχειρήσεις» στην κατάμεστη αίθουσα ΕΛΛΙΝΙΟΝ του Ξενοδοχείου ANGELIKA PALLAS στην Ηγουμενίτσα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Αλέξανδρος Πάσχος καλωσόρισε τους εισηγητές και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους ευχόμενος να απαντηθούν όσο το δυνατό περισσότερα ερωτήματα, έκανε ειδική αναφορά στην αγαστή συνεργασία με τον Σύλλογο Λογιστών Θεσπρωτίας ΕΛΦΕΕ και ειδικά με τον Πρόεδρό του κο Χ. Κισσόπουλο και παρουσίασε συνοπτικά προβληματισμούς και αδικίες που έχουν εντοπιστεί μετά τις φορολογικές ασφαλιστικές τροποποιήσεις. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Θεσπρωτίας κος Χρήστος Κισσόπουλος τονίζοντας την ανάγκη ενεργοποίησης των ιδίων των επιχειρηματιών για την ενημέρωση και κατανόηση των αλλαγών που έχουν επέλθει, σημειώνοντας ότι είναι πλέον επιβεβλημένη η αρμονική και στενή συνεργασία με τους λογιστές τους, ειδικά ενόψει των υψηλότατων προστίμων που έχουν εξαγγελθεί.

Οι κεντρικές εισηγήσεις για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό πραγματοποιήθηκαν από τους κ.κ. Καθηγητές Αλέξη Μητρόπουλο και Γιώργο Χριστόπουλο αντίστοιχα, και με το πέρας τους απαντήθηκαν πολλές απορίες συμμετεχόντων και από τους συνεργάτες τους κ.κ. Δημήτρη Μπολόφη, Αριστοτέλη Κολοβό & Δημήτρη Πετρόπουλο (Εργατολόγοι). 

Παρά την μεγάλη διάρκεια της εκδήλωσης, και της ανάγκης έκτακτης αναχώρησής τους υπό τον κίνδυνο αποκλεισμού τους λόγω σχετικών πιθανών αγροτικών κινητοποιήσεων, δεν κατέστη δυνατό να απαντηθούν όλες οι απορίες των συμμετεχόντων και οι κύριοι εισηγητές έθεσαν στην διάθεση των μελών μας, τα στοιχεία επικοινωνίας τους προκειμένου να τους αποσταλούν όσα ερωτήματα δεν συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και δεσμεύθηκαν ότι θα απαντηθούν.

Στοιχεία επικοινωνίας εισηγητών:

Δρ. Αλέξης Μητρόπουλος & συνεργάτες: www.enypekk.gr / τηλ. 210-3603340 & 3614503 / am@alexismitropoulos.gr 

Δρ. Γιώργος Χριστόπουλος: www.mental.gr / τηλ. 210-6727149 & 6721585 / g.christopoulos@mental.gr 

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Δείτε το βίντεο της ημερίδας: