Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Τα ART AWARDS 2024 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών στις 26-27-28 Φεβρουαρίου

Το ετήσιο μεγάλο καλλιτεχνικό δρώμενο του Κοινωνικού Φορέα  Dreamteam που είναι τα ART AWARDS 2024, τα Πανελλήνια Βραβεία Εικαστικών Τεχνών, θα πραγματοποιηθούν στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών στις 26-27-28 Φεβρουαρίου 2024, όπως αντίστοιχα πραγματοποιήθηκαν το 2023 με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επιτυχία! 

Πρόκειται για μία λαμπερή τριήμερη γιορτή Τέχνης όπου 90 καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο θα εκθέσουν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής , φωτογραφίας και mixed media και θα διαγωνιστούν ανά κατηγορία για να διεκδικήσουν το πρώτο Βραβείο! Όλη η εκδήλωση θα εμπλουτιστεί από ομιλίες και χαιρετισμούς σημαντικών προσωπικοτήτων και η κριτική επιτροπή που θα αποφανθεί για τα καλύτερα και αρτιότερα έργα θα απαρτίζεται από πολύ μεγάλα ονόματα στο χώρο της Τέχνης διεθνώς! Τα ART AWARDS τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και του διεθνούς οργανισμού International Action Art! 

Η Dreamteam προάγει τον πολιτισμό και τις Τέχνες με την διοργάνωση εκδηλώσεων και βασικό της κοινωνικό έργο είναι η προσφορά στα παιδιά, στο περιβάλλον και στα ζώα, για να δημιουργήσει καλύτερο κόσμο!
… για ένα καλύτερο κόσμο ανακυκλώνουμε τα εναπομείναντα υφάσματα
από την βιοτεχνία της μόδας και τους Έλληνες σχεδιαστές και δημιουργούμε το υφασμάτινο παιχνίδι  #oneiraki που το χαρίζουμε σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδιαίτερες συνθήκες για να τους δώσουμε χαρά και ελπίδα!