Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Σύλληψη 58χρονου στην Ηγουμενίτσα για λαθραία τσιγάρα

Στη σύλληψη ενός 58χρονου αλλοδαπού προέβησαν πρώτες πρωινές  ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 155 του Ν. 2960/01.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, με οδηγό τον 58χρονο, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα διακόσια ογδόντα τέσσερα (284) πακέτα τσιγάρων, στερούμενα ειδικής ταινίας φόρου κατανάλωσης.

Η ανωτέρω ποσότητα τσιγάρων εντοπίστηκε στον τράκτορα και στην αριστερή παλετοθήκη του επικαθήμενου και ήταν μοιρασμένη σε δύο (02) ξύλινα κιβώτια τα οποία είχαν διπλά τοιχώματα, προκειμένου να επιτευχθεί η αποτελεσματικότερη απόκρυψή τους, ενώ μέρος αυτής εντοπίστηκε στο εσωτερικό μέρος ηχείου εντός του τράκτορα και στο αριστερό πλαϊνό εξωτερικό ντουλάπι του τράκτορα.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το φορτηγό όχημα, το επικαθήμενο  και η ποσότητα καπνικών προϊόντων