Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Σύλληψη 45χρονου στην Ηγουμενίτσα

Στη σύλληψη 45χρονου αλλοδαπού προέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στελέχη της Ομάδας Κ9/ Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή προσωπικού του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας για παράβαση του άρθρου 394 Π.Κ. “Αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος” και του άρθρου 29 του Ν. 4251/2014 “Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και λοιπές διατάξεις”.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε ΙΧΕ όχημα με οδηγό τον 45χρονο στο λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα κάτω από τις μοκέτες και τα καθίσματα συνολικά 101 ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία ο προαναφερθείς σκόπευε να μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.  Από αυτά 56 ήταν δηλωμένα ως κλαπέντα – απωλεσθέντα, τα 4 ήταν πλαστά και τα 41 είναι έγγραφα άλλων προσώπων.

Από τη Λιμενική Αρχή της Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα έγγραφα, το ΙΧΕ όχημα, όπως επίσης και το χρηματικό ποσό των 8.200 κορωνών Δανίας και 5 κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του 45χρονου.