Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Συνέντευξη με τον Αθανάσιο Σιντόρη για την υποψηφιότητα του με τον Νταή

Συνέντευξη με τον Αθανάσιο Σιντόρη για την υποψηφιότητα του με τον Νταή

Ποιοι ήταν οι λόγοι που αποφασίσατε να συμμετέχετε στις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος;

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο της Ηγουμενίτσας με τον συνδυασμό «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Νταή. Η απόφασή μου αυτή πηγάζει από την θέλησή μου να προσφέρω τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου για την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα .Στην πόλη της Ηγουμενίτσας που είναι επιτακτική ανάγκη να λάβει χαρακτήρα αντάξιο της  πρωτεύουσας  που είναι και όχι ενός αποκομμένου περιθωριακού προαστίου που είχε γίνει τα τελευταία χρόνια.

Γιατί επιλέξατε τον συγκεκριμένο συνδυασμό;

Ο κ. Παναγιώτης Νταής είναι ένας άνθρωπος αξιόλογος, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει σπουδές στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης και την έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης τα τελευταία χρόνια ,σε πλήθος υπουργείων, υπηρεσιών και οργανισμών νευραλγικών. Θεωρώ ότι έχει την γνώση και την δύναμη να ωθήσει τον Δήμο μας σε μια νέα εποχή, ξεπερνώντας οργανωτικές και διοικητικές παθογένειες δεκαετιών. Θα συμπορευτούμε με τον Νταή, σε έναν αγώνα ελπίδας, οράματος και προοπτικής.
Σε έναν αγώνα άνευ συμβιβασμών, παλινωδιών και εφησυχασμών.
Σε έναν αγώνα που στην γραμμή  τερματισμού, θα βρούμε μια άλλη Ηγουμενίτσα. Πιο ανθρώπινη, πιο σύγχρονη, πιο οργανωμένη, πιο όμορφη! Μια πόλη να αγαπάς!
Με πολιτισμό, κουλτούρα και υποδομές.

Ποιες θα είναι οι βασικές σας  προτεραιότητες, σε ποια θέματα θα δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα;

Στις βασικές μου προτεραιότητες θα είναι  η δημιουργία «τουριστικών» διαδρόμων -πολιτιστικών για τους επισκέπτες που περνούν από την πόλης μας (καθώς και από τους τουριστικούς μας προορισμούς όπως η πέρδικα και τα Σύβοτα) μέσω του λιμανιού μας ,οι οποίοι είναι κάθε χρόνο περισσότεροι από 2 εκατομμύρια. Η δημιουργία υποδομών για τους νέους και η αύξηση θέσεων στους παιδικούς σταθμούς για τους νέους γονείς και η οργάνωση της καθαριότητας σε κάθε δημοτική κοινότητα,όπως επίσης ο εξωραϊσμός των δημοσίων χώρων μας ώστε να γίνουν και λειτουργικοί  σύναμμα (κατασκευή και τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων και παγκακιών ).

Κατά την γνώμη σας ποια είναι τα πλεονεκτήματα του δήμου Ηγουμενίτσας και τι πρέπει να γίνει ώστε να τα εκμεταλλευτούμε;

Ο Δήμος μας αποτελεί την Πύλης της Ευρώπης, βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο και ο Λιμένας μας αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή μας. Η δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές για να προσελκύσει περισσότερες επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε τομείς συναφείς με το εμπόριο και το logistic καθώς και να εκμεταλλευτεί πόρους χρηματοδότησης για να 

Τι άλλο θα θέλατε να προσθέσετε;

Αποτελεί υποχρέωση όλων μας να συμμετέχουμε  στην πολιτική ζωή του τόπου μας.Η εκλογή της επόμενης αυτοδιοίκητής  μας αρχής επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητα  μας ως πολίτες του τόπου μας  .Είναι στο χέρι μας αν θα επιλέξουμε την ανάπτυξη και την πρόοδο στον τόπο μας ή αν θα συνεχιστεί η παρακμή της δημοτικής μας ενότητας.Θα  ήθελα να παροτρύνω τους συμπολίτες μου να συμμετάσχουν στις επερχόμενες αυτοδιοίκητές εκλογές ούτως ώστε να εκφράσουν την άποψή τους για το ποια θα είναι την επόμενη ημέρα των εκλογών η διοικητική παράταξη του Δήμου μας, η αποχή είναι ανοχή!