Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Συνάντηση γνωριμίας του νέου δημάρχου Σουλίου με τους προέδρους Κοινοτήτων

Δεν αφήνει τον χρόνο να πάει χαμένος ο νέος δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης. Από την εκλογή του μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει πολλές συναντήσεις για να προετοιμάσει το έδαφος για το αναπτυξιακό μέλλον του δήμου. Σήμερα πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με τους προέδρους των κοινοτήτων και τα εκλεγμένα μέλη δείχνοντας έμπρακτα την διάθεση του για συνεργασία για το καλό του τόπου. Και στην συζήτηση έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην δικαιοσύνη και την αυστηρότητα.

Διαβάστε τι αναφέρει το δελτίο τύπου:

Δελτίο τύπου

Ο νέος δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης είχε σήμερα το απόγευμα συνάντηση με τους προέδρους των κοινοτήτων και τα εκλεγμένα μέλη για μια πρώτη γνωριμία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «Καρκαμίσι».

Ο νέος δήμαρχος αφού έδωσε συγχαρητήρια στους εκλεγμένους για την εκλογή τους επισήμανε ότι  ο ρόλος τους είναι πάρα πολύ σημαντικός καθώς είναι ο θεσμικός σύνδεσμος των κοινοτήτων με την δημοτική αρχή.

Στην συνέχεια σημείωσε ότι είναι δήμαρχος όλων των δημοτών και πως θα κινηθεί με γνώμονα δύο χαρακτηριστικά: την αυστηρότητα και την δικαιοσύνη.

Ακόμα τους είπε ότι θέλει την συνεργασία τους για το καλό όλου του δήμου και θα «βάλει πλάτη» για να λύνονται τα προβλήματα, αλλά ζήτησε και από τους εκλεγμένους των Τοπικών Κοινοτήτων να βάλουν και εκείνοι πλάτη.

Στην συνέχεια πήραν τον λόγο και  οι Πρόεδροι και τα μέλη και ανταλλάχθηκαν απόψεις.