Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ριζόπουλος: ισοβαρή τουριστική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας

Σπ. Ριζόπουλος: Τα βήματα για ισοβαρή τουριστική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας

Τις προτάσεις του για μια ισοβαρή  τουριστική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας παρουσιάζει σε νέο βίντεο ο Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου», μαζί με τον  υποψήφιο της Π.Ε. Πρέβεζας  Παύλο Μήτσο, βρέθηκαν στο Καναλάκι Πρέβεζας και έβαλαν στο «μικροσκόπιο» την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Όπως αναφέρει ο κύριος Μήτσος, η προσέλευση τουρισμού στην περιοχή παρουσιάζει μεγάλες ανισότητες , με το βάρος να πέφτει περισσότερο στην Πάργα και τα άλλα σημεία  να είναι αρκετά πίσω.  Γενικότερα η Ήπειρος δεν παρουσιάζει άνοδο του  τουριστικού της προϊόντος καθώς όπως επισημαίνεται,  η συμμετοχή της στο εθνικό προϊόν παραμένει κολλημένη στο 2% για πολλά χρόνια.

Ο κύριος Ριζόπουλος στο βίντεο τονίζει πως ο τουρισμός στην Ήπειρο είναι οδικός και ως εκ τούτου πρέπει να δοθεί έμφαση στα οδικά δίκτυα. Η αναβάθμιση των δρόμων  βρίσκεται στις προτεραιότητες του προγράμματος του για την Ήπειρο.

Επιπλέον όπως καταγράφεται στο βίντεο , ο τουρισμός στην Ήπειρο δεν είναι επαναλαμβανόμενος, που σημαίνει ότι η στρατηγική με τις εκθέσεις τουρισμού κρίνεται αποτυχημένη. Ως εκ τούτου ο Σπύρος Ριζόπουλος αναφέρει πως  πρέπει να χαραχθεί εκ νέου στρατηγική με καλύτερη και πληρέστερη παρουσία του τουριστικού προϊόντος  της Ηπείρου στο διαδίκτυο. https://www.youtube.com/watch?v=9S7DU4ZipTw