Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Πρόσκληση δήμου Σουλίου για επιχειρηματική δραστηριότητα στο τεμάχιο 21 στην Γλυκή

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας στο υπ. αρ. (21) αγροτεμάχιο αγροκτήματος Γλυκής, που βρίσκεται στις όχθες του Αχέροντα (Δ.Κ. Γλυκής)

Παρακαλούνται  οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες όπως με σχετική δήλωση τους στο email info@paramythia.gr μας γνωστοποιήσουν την πρόθεσή τους για την επιχειρηματική δραστηριοποίηση τους στο υπ. αρ. (21) αγροτεμάχιο αγροκτήματος Γλυκής, που βρίσκεται στις όχθες του Αχέροντα, από Παρασκευή  22/3/2024  έως και Παρασκευή 29/03/2024, για τις κάτωθι δραστηριότητες:

Οι επιτρεπόμενες χρήσεις-δραστηριότητες για τους ενδιαφερόμενους είναι οι έχουσες ψυχαγωγικό χαρακτήρα, όπως ράφτινγκ, ή χαρακτήρα υπαίθριου μικροεμπορίου, όπως πώλησης ειδών λαϊκής τέχνης, βιολογικών προϊόντων, μελισσοκομικών προϊόντων, ψημένων σταχιών και επιχείρηση  καντίνας  χωρίς δικαίωμα ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων,   απαγορευόμενης ρητά κάθε άλλης χρήσης και ειδικά ο σταβλισμός και η διέλευση αλόγων και η άσκηση επιχείρησης ιππικών περιηγήσεων και συναφών δραστηριοτήτων, καθώς και η εγκατάσταση σκηνών (κάμπινγκ)- τροχόσπιτων