Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση δημοτικής αρχής Σουλίου και επιχειρηματιών της Γλυκής (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η συνάντηση μεταξύ της δημοτικής αρχής του δήμου Σουλίου και επιχειρηματιών αλλά και κατοίκων της Γλυκής με θέμα το οικόπεδο 21 αλλά και γενικότερα για τον τουρισμό στην περιοχή.

Ο δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης στην εισαγωγή του τόνισε την σπουδαιότητα της Γλυκής και του Αχέροντα για τον τουρισμό του δήμου και ζήτησε από τους επιχειρηματίες να είναι μονιασμένοι και να προτείνουν τι θεωρούν ότι πρέπει να γίνει για την καλύτερη διαχείριση του τεμαχίου 21 καθώς και για περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη και εκδήλωσε την πρόθεση του ο δήμος να βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΤΚ Γλυκής του έδωσε προτάσεις και κάλεσε τον πρόεδρο να πει στους παρευρισκόμενους τις κυριότερες, και παρόλο που και άλλοι ζήτησαν το ίδιο ο πρόεδρος της Γλυκής Π. Παππάς απάντησε ότι θα τις τοιχοκολλήσει και δεν τις ανέφερε στην συνάντηση.

Στην συνέχεια πήραν τον λόγο κάτοικοι και επιχειρηματίες όπου προέβησαν σε διαπιστώσεις αλλά έκαναν και κάποιες προτάσεις που η δημοτική αρχή θα τις μελετήσει και σε ένα επόμενο στάδιο θα υπάρξει μια νέα συνάντηση με αντιπροσώπους. Αυτό που φάνηκε από την συνάντηση είναι ότι γενικά υπάρχει η ανάγκη να υπάρχουν κανόνες που θα τηρούνται ενώ ακούστηκαν και προτάσεις που θα αναδείξουν καλύτερα το χωριό και τον Αχέροντα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα: