Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη του Λαμπόβου (βίντεο)

Από σήμερα ξεκίνησε το αρχαιότερο παζάρι της Ηπείρου, το Λάμποβο. Βέβαια ακόμα έρχονται έμποροι, ουσιαστικά η σημερινή μέρα ήταν ακόμα της προετοιμασίας οπότε δεν υπήρχε και αρκετός κόσμος.

Ο δήμαρχος Σουλίου βρέθηκε στο περίπτερο του δήμου και από εκεί έστειλε το δικό του μήνυμα:

Αγαπητοί συμπολίτες, έμποροι και επισκέπτες της πόλης μας,

εκ μέρους του Δήμου Σουλίου, σας καλωσορίζω για άλλη μια χρονιά στην εμποροπανήγυρη Παραμυθιάς, το μεγαλύτερο και παλαιότερο παζάρι της Ηπείρου το γνωστό σε όλους Λάμποβο, που λειτούργησε για πρώτη φορά το 18ο αιώνα και συνεχίζει κάθε χρόνο να δέχεται εμπόρους και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση του Λαμπόβου, υπό τις συνθήκες και τους περιορισμούς που επίτασσε η πανδημία, έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και φέτος να σας υποδεχόμαστε στο Δήμο μας, υπό συνθήκες κανονικότητας.

Παρόλα αυτά όμως, θα πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι για την ασφάλεια όλων μας, καλούμαστε να τηρούμε τα στοιχειώδη μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, ο οποίος ακόμα υπάρχει και ταλαιπωρεί όλους μας.

Μετά από δύο χρονιές που είτε δεν λειτουργήσαμε, είτε λειτουργήσαμε με περιορισμούς, φέτος ο Λάμποβος θα έχει 100% πληρότητα και οι φίλοι έμποροι που θα δραστηριοποιηθούν τις επόμενες μέρες στον τόπο μας θα προσφέρουν στους επισκέπτες και τους συνδημότες μας μια ποικιλία προϊόντων και αγαθών.

Προσκαλώ λοιπόν όλους όσους επιθυμούν να επισκεφτούν την πόλη μας τις ημέρες αυτές, να ζήσουν μαζί μας τη φετινή γιορτή και να απολαύσουν τη φιλοξενία του τόπου μας, πάντα με υπευθυνότητα απέναντι στους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας ώστε να περάσουμε όμορφα και ομαλά τις μέρες που έρχονται.

ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ!